Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ουδεμία υποτίμηση, πανέτοιμοι Γκοντάλ και Αντόνια...

  11/01/2019 11:37
Ουδεμία υποτίμηση, πανέτοιμοι Γκοντάλ και Αντόνια...

Ουδεμία υποτίμηση, πανέτοιμοι Γκοντάλ και Αντόνια...

  11/01/2019 11:37

Οι δύο τελευταίες μεταγραφές αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα την ΑΕΛ, δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΠΟΡ FM η εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Αριάδνη Γενεθλίου. Αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις αλλά και για το ματς με την Αλκή για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για την Αλκή: «Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Σίγουρα θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Αγωνιστικά: «Δεν υπολογίζονται ο Νταβόρ και ο Αντάμοβιτς, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα».

Μεταγραφές Γκοντάλ και Αντόνια: «Έχουν γίνει αυτές οι δυο μεταγραφές. Ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα. Είναι και οι δυο έτοιμοι παίκτες. Ο Αντόνια γνωρίζει το κυπριακό πρωτάθλημα και ο Γκοντάλ είναιι εξαιρετικά έμπειρος παίκτης. Ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης την προηγούμενη χρονιά στη χώρα που έπαιζε. Έχουν ενταχθεί και οι δυο κανονικά στις προπονήσεις».

Άλλες μεταγραφές: «Είμαστε σε αναμονή, υπάρχει και το περιθώριο μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Γίνονται οι επαφές. Εάν και εφόσον υπάρξουν περεταίρω κινήσεις θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Για τους δανεισμούς των Γερολέμου και Στυλιανού: «Ο στόχος είναι να βοηθηθούν αυτά τα παιδιά και να έρθουν πίσω έτοιμοι και να προσφέρουν στην ομάδα. Ακόμα δεν έχουμε κάτι επίσημο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας