Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Σιγά-σιγά μπαίνει το εμείς - Όπως είπα στα παιδιά…»

  11/01/2019 13:19
«Σιγά-σιγά μπαίνει το εμείς - Όπως είπα στα παιδιά…»

«Σιγά-σιγά μπαίνει το εμείς - Όπως είπα στα παιδιά…»

  11/01/2019 13:19
To παιχνίδι με τον Απόλλωνα, την πορεία και την φιλοσοφία της ομάδας σχολίασε σε δηλώσεις του στο OFC TV ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι ίσως η πιο ποιοτική ομάδα από πλευράς ποδοσφαίρου στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γι’ αυτούς, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και για εμάς. Αν μείνουμε στην εικόνα του μεταξύ μας παιχνιδιού είχαν και οι δύο ομάδες από ένα ημίχρονο. Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί απέναντί τους. Σίγουρα θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, το θέμα είναι να τελειώνουμε τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε στο παιχνίδι».
 
Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Συνεχίζουμε με το ίδιο πνεύμα, παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Το σημαντικό ότι ήμασταν ομάδα μέσα στο γήπεδο, σιγά-σιγά αρχίζει να μπαίνει το εμείς από το εγώ, το οποίο είναι σημαντικό για εμάς και θέλουμε να επικεντρωθούμε σ’ αυτό το πνεύμα και να το διατηρήσουμε και παράλληλα να γίνουμε καλύτεροι. Υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα, κάνουμε αρκετά λάθη, θα έλεγα ειδικά τεχνικά αλλά υπάρχει προσπάθεια, υπάρχει θέληση, υπάρχει πίστη και το σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι και σίγουρα τα λάθη θα περιοριστούν γιατί νομίζω ότι και με τα θετικά αποτελέσματα, με το καλύτερο ποδόσφαιρο, με την καλύτερη αυτοπεποίθηση σίγουρα θα είμαστε και πιο αποφασιστικοί και ίσως πιο αποτελεσματικοί σε συγκεκριμένες φάσεις».

Για το ότι αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα και στο κύπελλο: «Είναι διαφορετικές διοργανώσεις αλλά ο Απόλλωνας, όπως και εμείς, είμαστε μεγάλες ομάδες και θέλουν πάντα να παίζουν για τη νίκη. Οπότε νομίζω ότι ο στόχος της ομάδας του Απόλλωνα, όπως και η δικιά μας, είναι σε κάθε παιχνίδι η νίκη. Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι, μένουν δύο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής που είναι για εμένα, όπως είπα στα παιδιά, αυτό είναι το πιο σημαντικό και σ’ αυτό είναι όλη μας η προσοχή και όλη η προσήλωση».
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας