Βάζουν τον ΑΠΟΕΛ… στο στόχαστρο για τον Σήφη τα τουρκοκυπριακά Μέσα

Στα κατεχόμενα συνελήφθη την Τετάρτη (09/01) ο Ιωσήφ Ιωσήφ άλλως Σήφης και ο οποίος κρατείται από τις κατοχικές αρχές, για «παράνομη είσοδο» στα κατεχόμενα και παράνομη κατοχή οπλισμού.
 
Ο Σήφης, κατόπιν πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Αμμόχωστο όπου ενοικίαζε διαμέρισμα, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο όπλα και 100 σφαίρες. Επίσης στην κατοχή του εντοπίστηκε και μια πλαστή ταυτότητα που έφερε το όνομα Νίκος Νικολάου.

 

Ο 40χρονος ο οποίος τελεί υπό επταήμερη κράτηση, αναμένεται να κατηγορηθεί και να δικαστεί για τα αδικήματα για τα οποία συνελήφθη στα κατεχόμενα και αφού εκτίσει την ποινή του, τότε θα εξεταστεί κατά πόσο θα παραδοθεί στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.


 
Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία καταζητούσε τον Σήφη από τις αρχές Δεκεμβρίου για την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου στο κέντρο της Λευκωσίας και για την υπόθεση ναρκωτικών.
 
Αρκετά τ/κ Μέσα στην κάλυψη της σύλληψης και δίκης του Σήφη επικεντρώνονται πρωτίστως στην ιδιότητα που είχε ως αντιπρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ, αντί να προτάξουν ότι πρόκειται για ύποπτο για φόνο.

 
Θυμίζουμε ότι οι γαλαζοκίτρινοι σε ανακοίνωσή τους που εκδόθηκε στις 7 Δεκεμβρίου είχαν ενημερώσει για την προσωρινή διαγραφή του Ιωσή Ιωσήφ. «Σε έκτακτη συνεδρία του, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τη διαγραφή του κ. Ιωσήφ Ιωσήφ από μέλος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ και την άμεση παύση όλων των καθηκόντων του. Η εισήγηση του προέδρου ήταν η προσωρινή διαγραφή του κ. Ιωσήφ μέχρι την εκδίκαση του, αλλά μετά από παρέμβαση των νομικών συμβούλων του Σωματείου, αποφασίστηκε η οριστική διαγραφή του» σημειωνόταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

 
 

 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία