Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Βάζουν τον ΑΠΟΕΛ… στο στόχαστρο για τον Σήφη τα τουρκοκυπριακά Μέσα

  11/01/2019 14:04
Βάζουν τον ΑΠΟΕΛ… στο στόχαστρο για τον Σήφη τα τουρκοκυπριακά Μέσα
Αρκετά τ/κ δημοσιεύματα προτάσσουν την ιδιότητά του ως αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ παρά τα παραπτώματά του

Βάζουν τον ΑΠΟΕΛ… στο στόχαστρο για τον Σήφη τα τουρκοκυπριακά Μέσα

  11/01/2019 14:04

Στα κατεχόμενα συνελήφθη την Τετάρτη (09/01) ο Ιωσήφ Ιωσήφ άλλως Σήφης και ο οποίος κρατείται από τις κατοχικές αρχές, για «παράνομη είσοδο» στα κατεχόμενα και παράνομη κατοχή οπλισμού.
 
Ο Σήφης, κατόπιν πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Αμμόχωστο όπου ενοικίαζε διαμέρισμα, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο όπλα και 100 σφαίρες. Επίσης στην κατοχή του εντοπίστηκε και μια πλαστή ταυτότητα που έφερε το όνομα Νίκος Νικολάου.

 

Ο 40χρονος ο οποίος τελεί υπό επταήμερη κράτηση, αναμένεται να κατηγορηθεί και να δικαστεί για τα αδικήματα για τα οποία συνελήφθη στα κατεχόμενα και αφού εκτίσει την ποινή του, τότε θα εξεταστεί κατά πόσο θα παραδοθεί στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.


 
Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία καταζητούσε τον Σήφη από τις αρχές Δεκεμβρίου για την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου στο κέντρο της Λευκωσίας και για την υπόθεση ναρκωτικών.
 
Αρκετά τ/κ Μέσα στην κάλυψη της σύλληψης και δίκης του Σήφη επικεντρώνονται πρωτίστως στην ιδιότητα που είχε ως αντιπρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ, αντί να προτάξουν ότι πρόκειται για ύποπτο για φόνο.

 
Θυμίζουμε ότι οι γαλαζοκίτρινοι σε ανακοίνωσή τους που εκδόθηκε στις 7 Δεκεμβρίου είχαν ενημερώσει για την προσωρινή διαγραφή του Ιωσή Ιωσήφ. «Σε έκτακτη συνεδρία του, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τη διαγραφή του κ. Ιωσήφ Ιωσήφ από μέλος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ και την άμεση παύση όλων των καθηκόντων του. Η εισήγηση του προέδρου ήταν η προσωρινή διαγραφή του κ. Ιωσήφ μέχρι την εκδίκαση του, αλλά μετά από παρέμβαση των νομικών συμβούλων του Σωματείου, αποφασίστηκε η οριστική διαγραφή του» σημειωνόταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

 
 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας