Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ιραόλα: «Να είμαστε έτοιμοι γιατί δεν θα είναι εύκολο»

  11/01/2019 16:33
Ιραόλα: «Να είμαστε έτοιμοι γιατί δεν θα είναι εύκολο»

Ιραόλα: «Να είμαστε έτοιμοι γιατί δεν θα είναι εύκολο»

  11/01/2019 16:33

Συνέχεια στις εντός έδρας αναμετρήσεις για την AEK που αντιμετωπίζει τον Ερμή για την 16η αγωνιστική (Κυριακή 13/01, 18:00). Στο πλαίσιο αυτό έκαναν δηλώσεις οι Αντόνι Ιραόλα και Φακούντο Γκαρσία.

Οι δηλώσεις τους:

Αντόνι Ιραόλα: «O στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ερμή, χρειαζόμαστε να πάρουμε αυτή τη νίκη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Έχουμε κάποιες απουσίες και έχουν προστεθεί σε αυτές που είχαμε από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο Acoran λόγω τιμωρίας και ο Igor λόγω τραυματισμού. Χρειαζόμαστε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να οδηγήσουν την ομάδα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, να έχουν καλή απόδοση, για να πάρουμε τη νίκη».

Φακούντο Γκαρσία: «Έχουμε εντός έδρας αποστολή με αντίπαλο τον Ερμή. Είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά από αρκετό καιρό. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε επίσης την βοήθεια από τον κόσμο μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας