Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Απέρριψα προτάσεις από Τουρκία και Τσεχία για να έρθω στην ΑΕΛ»

  11/01/2019 17:46
«Απέρριψα προτάσεις από Τουρκία και Τσεχία για να έρθω στην ΑΕΛ»

«Απέρριψα προτάσεις από Τουρκία και Τσεχία για να έρθω στην ΑΕΛ»

  11/01/2019 17:46

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Μπόρις Γκοντάλ παραχώρησε δηλώσεις στην πατρίδα του με αφορμή τον ερχομό του στην Κύπρο.

Ο Σλοβάκος έδωσε τη δική του άποψη για τη μετακίνησή του στην ομάδα της Λεμεσού και τους στόχους που έθεσε στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Για το πως έγινε η μεταγραφή στην ΑΕΛ: «Τη Δευτέρα και την Τρίτη ήμουν κανονικά στην ομάδα αλλά είχα έρθει σε επαφές με τη διοίκηση. Ο σύλλογος έριξε τις απαιτήσεις του και ήρθε η επίσημη προσφορά της ΑΕΛ. Είχα δυο προτάσεις από Τσεχία και Τουρκία».

«Πρώτα βρήκα σπίτι με τη σύζυγό μου και τον διευθυντή. Είδαμε τα θετικά και αρνητικά. Στο τέλος αποφάσισα πως για την οικογένεια μου η ΑΕΛ είναι η καλύτερη επιλογή. Το πήρα ως πρόκληση».

Τι πιστεύει πως είναι η ΑΕΛ; «Η ΑΕΛ είναι στη δεύτερη θέση και θέλει να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα. Αυτό με εντυπωσίασε. Ο μεγαλύτερος παράγοντας για την επιλογή μου ήταν ο προπονητής. Έπαιξε σημαντικό ρόλο. Έκανα μια εξαιρετική επιλογή».

Τι του αρέσει στη νέα του ομάδα; «Η ΑΕΛ βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με τη Σπαρτάκ. Πριν από αυτή τη χρονιά δεν ήταν στα ψηλά. Ήταν το ΑΠΟΕΛ το οποίο έχει κερδίσει τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΛ κάνει την έκπληξη, κερδίζει και ανεβαίνει ψηλά. Γι' αυτό τη συγκρίνω με τη Σπαρτάκ. Θα ήταν ωραίο να κάνω το ίδιο και στην ΑΕΛ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας