Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Ο καθένας κάνει ότι θέλει στην Κύπρο, όταν είναι κόκκινο δεν σταματούν...»

  12/01/2019 09:57
«Ο καθένας κάνει ότι θέλει στην Κύπρο, όταν είναι κόκκινο δεν σταματούν...»

«Ο καθένας κάνει ότι θέλει στην Κύπρο, όταν είναι κόκκινο δεν σταματούν...»

  12/01/2019 09:57

Δηλώσεις σε διαδικτυακό Μέσο της Τσεχίας παραχώρησε ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μίλαν Κερμπρ, ο οποίος αναφέρεται μεταξύ άλλων στον τρόπο παιχνιδιού της νέας του ομάδας για να σχολιάσει στη συνέχεια και τη νοοτροπία των Κυπρίων οδηγών. 

Αναλυτικά:

«Είμαι ευτυχισμένος  τώρα στον Απόλλωνα. Δεν ήξερα αν θα συνέχιζαν να με παρακολουθούν για να έρθω στην ομάδα. Στα τέλη Δεκεμβρίου ήρθε μια νέα προσφορά. Οι ομάδες συμφώνησαν και εγώ πήγα στη Κύπρο για τον ιατρικό έλεγχο και τα διαδικαστικά. Με βοήθησε πολύ ο Pavel Zika.

Οι πρώτες προπονήσεις, μου έδειξαν πόσο καλή είναι η ομάδα του Απόλλωνα. Οι συμπαίκτες μου μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα, να παίξουν γρήγορα με τη μπάλα. Έχω μόνο έναν αγώνα αλλά το παιχνίδι είναι λίγο πιο ποδοσφαιρικό από αυτά στη Τσεχία.

Παίζουμε πολύ επιθετικά. Οι αμυντικοί έχουν αρκετό χώρο, εγώ παίρνω όλη τη γραμμή. Είμαι πολύ πάνω από το κέντρο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και αν όλα πάνε καλά μπορούμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα αποδυτήρια υπάρχουν πολλές εθνικότητες. Υπάρχουν Πορτογάλοι, Γάλλοι, Κροάτες, Σέρβοι, Αργεντίνοι. Χρησιμοποιούνται τα αγγλικά αλλά μια μέρα μπορεί να ακούσεις τέσσερις γλώσσες. Όλοι με βοηθούν και μου προσφέρουν τη βοήθεια τους».

Για τα μεταφορικά μέσα στην Κύπρο

«Όταν είναι κόκκινο δεν σταματάνε αυτόματα. Ο καθένας κάνει ότι θέλει, το οδικό σύστημα είναι στα δεξιά και είμαι πολύ προσεκτικός και φυλάω την αριστερή πλευρά. Οδηγώ χωρίς ραδιόφωνο για να μην μου αποσπά τη προσοχή».

Διαβάστε ΕΔΩ το δημοσίευμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας