H Δόξα άφησε βυθισμένη την… εκνευρισμένη Ένωση

Με ένα πολύ γρήγορο τέρμα στο παιχνίδι, η Δόξα πέρασε νικηφόρα από το «Τάσος Μάρκου» κερδίζοντας την Ένωση με 1-0.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Κατωκοπιάς έφθασε τους 17 βαθμούς και παραμένει στην όγδοη θέση, τρεις πίσω από την Ομόνοια που βρίσκεται στην έβδομη θέση - και αγωνίζεται αύριο (13/01) με τον Απόλλωνα.

Από την άλλη, η Ένωση που δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για έναν πέναλτι, παραμένει καθηλωμένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς ευτύχησε να πάρει νωρίς στο παιχνίδι το προβάδισμα, καθώς μόλις στο 3’ ο Λουίς Κάρλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φυτανίδη – ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα του Παραλιμνίου – και με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αλλάξουν την κατάσταση, εντούτοις ήταν σχεδόν ακίνδυνοι για την εστία του τερματοφύλακα της Δόξας.

Οι βυσσινί κράτησαν περισσότερο την μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στις (λίγες) φορές που απειλήθηκε η εστία Γκρεμσλ, με μεγαλύτερη ευκαιρία το σουτ του Ολίβα στο 90+1’, δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την Ένωση.

Πάντως, η ομάδα του Παραλιμνίου θα πρέπει να αισθάνεται αδικημένη από την μη υπόδειξη πέναλτι στο 69’, όταν ο Ζάρατε έφευγε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα και ο Περέιρα με σπρωξιά από πίσω τον σώριασε στο έδαφος. Ο διαιτητής Τιμόθεος Χριστοφή έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ
: 3’ Λουίς Κάρλος
Κίτρινες: Ριέρα, Ζάρατε, Ολίβα/ Σωτηρίου, Παπαφώτης
Συνθέσεις:
Ένωση (Κ. Φελκ):
Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Φυτανίδης, Κυριάκου, Ολίβα, Ενόχ, Ριέρα (73′ Γ. Κολοκούδιας), Ζάρατε, Πίττας (82′ Ρασμούσεν), Κουμής (57′ Μαϊσουράτζε), Ουντόζι
Δόξα (Λ. Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μιτρέα, Σωτηρίου, Μπα, Αλεξάνδρου, Μπόλιεβιτς, Ζατλ (68′ Παπαφώτης), Λουίς Κάρλος (84′ Χατζηβασίλης), Νελσίνιο, Σαντίκ (90+1’ Παβλόφ)
 

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος