ΑΕΛ: Η… επτάρα που χτυπά καμπανάκι!

Η Ευρώπη περνά (και) από το «Ν. ΠΑΠΑΣ GROUP Αμμόχωστος-Επιστροφή» για την ΑΕΛ. Οι νίκες ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα το περασμένο διήμερο ασφαλώς και βάζουν (πρόσθετη) πίεση σε ό,τι αφορά την κούρσα για τον τίτλο, ωστόσο οι γκέλες Ανόρθωσης, Ομόνοιας και ΑΕΚ δημιουργούν ευοίωνες προοπτικές στην κούρσα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Σε περίπτωση νίκης επί της Αλκής η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θα αποκτήσει «αέρα» 11 βαθμών από την τέταρτη Σαλαμίνα, 13 από την Ανόρθωση, 14 από την ΑΕΚ και 17 από την Ομόνοια. Αποστάσεις που σ’ ένα πρωτάθλημα 12 ομάδων και με τη συνέπεια που έχουν επιδείξει μέχρι τώρα οι «λέοντες» θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθούν.

Ο Βόσνιος τεχνικός καλείται να βρει αντικαταστάτες για τους τιμωρημένους Ζντραβκόβσκι και Αντάμοβιτς και είναι πολύ πιθανό στο πλευρό του Γκαθτανιάγα να παίξει για πρώτη φορά ένας εκ των Σίλβα (πιο πιθανό) και Φιντέλις. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και ο ντα Σίλβα, ενώ ενδέχεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ομάδα ο νεοφερμένος Αντόνια.

Η αποψινή είναι η πρώτη εκτός έδρας αποστολή της ΑΕΛ για το 2019. Στις δύο τελευταίες εξόδους της μες το 2018 είχε υποστεί τη συντριβή από τη Νέα Σαλαμίνα (4-1) και είχε επικρατήσει δύσκολα της Δόξας (4-3). Αυτά τα επτά γκολ, μετά από το μηδέν παθητικό στις πρώτες πέντε εξορμήσεις του πρωταθλήματος, είναι επίδοση που χρήζει ουσιαστικής βελτίωσης απόψε, προκειμένου η ομάδα του Κέρκεζ να φτάσει στη νίκη.
 

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies