«Ούτε η μάνα μου δε φεύγει χωρίς λεφτά από τη Δόξα…»

Ξεκάθαρος όσον αφορά το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σαντίκ από την Δόξα ήταν ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 
Για τη νίκη επί της Ένωσης: «Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Μας επιτρέπει να αναπνέουμε πιο ελεύθερα, ωστόσο δε λέει τίποτα, παρά μόνο το ότι είναι τρεις βαθμοί».
 

Για τη διαιτησία του αγώνα και του πέναλτι που είχε η ομάδα του Παραλιμνίου: «Είμαι πρόεδρος της Δόξας, δεν μπορώ να σχολιάζω τη διαιτησία. Ποτέ δεν έκανα παράπονο για τη διαιτησία. Να σας θυμίσω πως σκόραρε η Ένωση στο Μακάρειο; Εμείς δεν κάναμε παράπονο».

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της Δόξας: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τους βαθμούς που πήραμε μέχρι τώρα. Χάσαμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και ελπίζω να μη ξανασυμβεί αυτό. Ελπίζω να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Δόξα είναι καταδικασμένη να κάνει αγώνα επιβίωσης και παραμονής. Πρέπει να απεγκλωβιστούμε από τη διαβάθμιση και αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε ευχαριστημένοι».


Για τη συνέχεια: «Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και περιμένω να έχουμε περισσότερους βαθμούς από τους αντιπάλους μας στη συνέχεια».


Για τον Σαντίκ: «Πάντα συζητάμε για τον Σαντίκ. Παραμονή του κάθε παιχνιδιού βγαίνουν δημοσιεύματα ότι φεύγει ο Σαντίκ. Παθαίνουμε ζημιά ως ομάδα, αναστατώνονται οι παίκτες βλέποντας αυτά τα δημοσιεύματα. Αν προκύψει οτιδήποτε θα το μάθετε. Δεν έχουμε πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, έχει συμβόλαιο με τη Δόξα. Δεν έχει προκύψει ενδιαφέρον από Κυπριακή ομάδα για τον Μπεράτ. Κουβέντες του καφενέ πάρα πολλές. Ούτε η μάνα μου δε φεύγει χωρίς λεφτά από τη Δόξα».

Δειτε Επισης

«Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην είναι στη χρυσή περίοδό του οικονομικά, αλλά ήρθα για να πάρω ακόμα έναν τίτλο»
Σα Πίντο: Είμαι ήσυχος, ευγενικός αλλά δεν πρέπει να μου φερθείς άσχημα, όπως έγινε με την Ανόρθωση
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε