Ενίσχυση με Παχίπη, συμβόλαιο για 1,5 χρόνο

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ενημερώνει για την ενίσχυση του ρόστερ με τον Αντρέα Παχίπη. Ο 24χρονος έβαλε υπογραφή για 1,5 χρόνο.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Παχίπη. Ο 24χρονος Κύπριος άσος υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 1,5 έτους έως το καλοκαίρι του 2020. Ο Ανδρέας Παχίπης είναι γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1994 και αγωνίζεται ως κεντρικός και αμυντικός μέσος.

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Μπλάκμπουλ Αγγλίας, όπου έκανε και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Ακολούθησαν διάφορες ομάδες στο εξωτερικό μέχρι τα 21 του χρόνια έως ότου αποφάσισε τον επαναπατρισμό του, όπου και εντάχθηκε στην ομάδα του Άρη Λεμεσού μετρώντας αρκετές συμμετοχές σε 1η και 2η Κατηγορία για περίπου 3 χρόνια και το καλοκαίρι του 2018. Το προηγούμενο μισό μέχρι και πριν λίγες μέρες τον βρίσκει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Δόξας Κατωκοπιάς όπου και έμεινε ελεύθερος υπογράφοντας με την ομάδα μας. Ανδρέα Παχίπη, καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Γερός και δυνατός και κάθε επιτυχία με την μαυροπράσινη φανέλα»

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής