Απόλλων: Το 100% του Σωφρόνη και το… γούρικο πράσινο

Ως ο πλέον επιτυχημένος σύλλογος στο θεσμό τα τελευταία χρόνια και με δεδομένη την επιθυμία να πάει αυτή τη χρονιά ένα βήμα παραπάνω και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις, ο Απόλλωνας δεν σκέπτεται εν όψει του αποψινού ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ οτιδήποτε άλλο πλην της πρόκρισης.

Χάρη στο 1-0 του «Τσίρειο» προ δύο εβδομάδων, το εισιτήριο για την επόμενη φάση μπορεί να σφραγιστεί με κάθε αποτέλεσμα, πλην αυτού της ήττας με διαφορά δύο (ή περισσοτέρων τερμάτων). Και τέτοια ήττα ο σύλλογος της Λεμεσού έχει να υποστεί στο κύπελλο εδώ και σχεδόν 11 χρόνια και δη από το 1-4 κόντρα στην Ανόρθωση στον δεύτερο ημιτελικό της περιόδου 2007/08!

Πέραν της συγκεκριμένης (εντυπωσιακής) παράδοσης οι «κυανόλευκοι» ποντάρουν απόψε και στον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας πριν από 25 μήνες δεν γνωρίζει τι σημαίνει «αποκλεισμός» σε νοκ άουτ διπλά παιχνίδια. Είτε εντός είτε εκτός συνόρων!

Στην πρώτη χρονιά του ο 42χρονος τεχνικός μέτρησε διαδοχικές προκρίσεις στο κύπελλο απέναντι σε ΑΕΖ, Ομόνοια και Ανόρθωση, ενώ την περασμένη σεζόν απέκλεισε κατά σειρά τον Οθέλλο, την Ανόρθωση και την Πάφο. Σε αυτές τις έξι προκρίσεις προστίθενται και οι επτά των προκριματικών στο Γιουρόπα Λιγκ (Ζάρια Μπάλτι, Αμπερντίν, Μίντιλαντ το καλοκαίρι του 2017 και Στούμπρας, Ζελέζνιτσαρ, Ντινάμο Μπρεστ, Βασιλεία το καλοκαίρι του 2018) αυξάνοντας το σερί του Αυγουστή στο εκπληκτικό 13/13!

Στο κύπελλο, κατά σύμπτωση, ο προπονητής του Απόλλωνα ξεκινά εδώ και μια τριετία με αντίπαλο που φορά πράσινα (ΑΕΖ, Οθέλλος, Ομόνοια) και μέχρι στιγμής αυτό αποδεικνύεται γούρικο για τη διεύρυνση του απόλυτού του στα διπλά νοκ άουτ.
 

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής