Προβάδισμα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σε βάρος της Πάφος FC

Προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση εξασφάλισε ο Άρης Λεμεσού ο οποίος νίκησε με 2-1 την Πάφο FC στον πρώτο αγώνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Κύπρου. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην Πάφο.
 
Το πρώτο ημίχρονο κυλησε χωρίς τέρματα αλλά και χωρίς πολλές φάσεις. Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες και το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται ως δίκαιο τα πρώτα 45'. Η πρώτη καλή φάση καταγράφηκε στο 10' για την Πάφο με κεφαλιά του Νέμετς, ύστερα από σέντρα του Καρώ, έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Άρη.
 
Η ομάδα του Άρη Λεμεσού απάντησε στις φάσεις στο 21' με τον Ορτέγα ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή, όμως, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του τερματοφύλακα της Πάφος FC. Η καλύτερη φάση που ήταν και η τελευταία για το Α' ημίχρονο σημειώθηκε στο 23' με κεφαλιά του Καρώ, όμως, ο τερματοφύλακας του Άρη, Σπόλιαριτς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπαλα.
 
Το Β' ημίχρονο ήταν καλύτερο με την Πάφο ν' ανοίγει το σκορ με πλασέ του Γκουλς στο 59' ύστερα από σέντρα του Καρώ.
Αυτό το γκολ, όμως, δεν ήταν αρκετό για το συγκρότημα του Κόπιτς αφού ο Άρης Λεμεσού αντέδρασε και ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με τον Κύπρου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 75' ο Άρης πήρε προβάδισμα με τον Ορτέγα ο οποίος κινήθηκε πίσω από τους αμυντικούς της Πάφου, μετά από πάσα του Αγγελόπουλου, σούταρε και διαμόρφωσε το 2-1 αποτέλεσμα που κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα.
 
 
 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών