«Αν ήταν άλλη ομάδα με τόσες ατυχίες, εύχομαι να είναι ο τελευταίος…»

Στους πολλούς τραυματισμούς που έχει φέτος ο Απόλλωνας στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος του αγώνα και την πρόκριση επί της Ομόνοιας.
 
Για το σκορ: «Ξέραμε πως με το αποτέλεσμα της Λεμεσού είχαμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά έπρεπε και στη Λευκωσία να προσπαθήσουμε από την αρχή. Να μην κλειστούμε πίσω και να δώσουμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, κάποια πράγματα που ζήτησα στο ημίχρονο έγιναν από τους παίχτες μου. Καταφέραμε να προηγηθούμε, είναι μεγάλη πρόκριση κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο. Αυτά τα παιχνίδια ελπίζω να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το Σάββατο απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Καλή συνέχεια στον συνάδελφο. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές γιατί με αυτές τις απουσίες και να παίρνεις την πρόκριση, μας δίνει πίστη πως αυτή η ομάδα δείχνει πως για άλλη μια χρονιά θα είναι εκεί και στα δύσκολα»

Για τον τραυματισμό του Μάρκοβιτς: «Θα τον κρατήσει έξω γιατί είναι μυϊκός τραυματισμός. Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα μας παίζει συνέχεια τελικούς. Θα προσπαθήσουμε να πάμε μέχρι τέλους και στους δύο θεσμούς. Υπάρχουν και αυτά μέσα στο παιχνίδι».

Για την συνέχεια: «Aν ήταν άλλη ομάδα με τόσες ατυχίες δεν θα ήταν εκεί που είμαστε εμείς. Αυτά τα δεδομένα έχουμε, με τους παίκτες που έχουμε υγιείς θα πορευτούμε. Δεν είναι εύκολο, δεν παίζουμε μόνοι μας. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλοι χάνουν βαθμούς και αυτό είναι ωραίο στο πρωτάθλημα. Εύχομαι ο Σάσα να είναι ο τελευταίος που χάνουμε, αλλά δεν νομίζω γιατί είναι συνεχόμενοι οι αγώνες».

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies