ΑΠΟΕΛ: Πελέ αντί Ρέζα

Το (πιθανό) ενδεχόμενο αποχώρησης του Ρέζα Γκουτσανεζάντ υποχρεώνει τον Ντομένικο Τέτι να… σκανάρει την αγορά για ακόμη έναν επιθετικό, πλην του νεοαποκτηθέντος Ρόμαν Μπέζιακ, για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.
 
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «walfoot.be», μια από τις περιπτώσεις που απασχολεί τους πρωταθλητές είναι ο 31χρονος Εμπογιό Ιλομπέ, ο οποίος είναι γεννημένος στο Κονγκό, αλλά έχει (και) τη βελγική υπηκοότητα.
 

 
«Σύμφωνα με πηγές μας, ο Πελέ (σ.σ. το παρατσούκλι του ποδοσφαιριστή) έχει δεχθεί δύο πολύ ενδιαφέρουσες οικονομικές προτάσεις από το εξωτερικό. Η πρώτη είναι από τον κυπριακό σύλλογο ΑΠΟΕΛ. Η δεύτερη προέρχεται από την τουρκική Ερζούρουμσπορ (σ.σ. μάχεται για την παραμονή της στην α’ κατηγορία). Η Κόρτραϊκ θα πρέπει να παλέψει για να τον κρατήσει», αναφέρεται στο ρεπορτάζ, στο οποίο συμπληρώνεται πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2020 και σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος στην τρέχουσα περίοδο μετρά επτά τέρματα και τρεις ασίστ.

Σημειώνεται πως ο Εμπογιό έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Σαρλερουά, Κόρτραϊκ, Γάνδη, Γκενκ, Σιόν, Σερκλ Μπριζ και στον ελβετικό σύλλογο είχε προπονητή το καλοκαίρι του 2017 τον Πάολο Τραμετσάνι. Από το πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το βελγικό δημοσίευμα, θα εξαρτηθεί, αν οι δυο τους θα συνεργαστούν για δεύτερη φορά…

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών