Για 40-45 ευρώ έχασε επτά βαθμούς η Πάφος F.C

Όπως έχει γνωστοποιηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή η ΑΕΚ δικαιώθηκε για την ένσταση που έκανε για το παιχνίδι με την Πάφο F.C.

Η παφιακή ομάδα, πέραν από τον βαθμό που έχασε από το εν λόγω παιχνίδι στο γήπεδο, τιμωρήθηκε επιπλέον και με έξι βαθμούς και πλέον κατρακύλησε στον πυθμένα της βαθμολογίας, όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Ο συγκεκριμένος κανονισμός, σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκε ο paparazzo, προστέθηκε στην προκήρυξη μετά από παρόμοια υπόθεση το 2014. Συγκεκριμένα σε αγώνα που έγινε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 η ΑΕΚ Κουκλιών κέρδισε με 1-0 τον Ερμή, αποτέλεσμα που την έστελνε στην επόμενη φάση του κυπέλλου – η παφιακή ομάδα είχε νικήσει και στο πρώτο παιχνίδι με το ίδιο σκορ.
 

Η ομάδα της Αραδίππου όμως προχώρησε σε ένσταση λόγω αντικανονικής συμμετοχής τριών παικτών (Ουμουντουμίδη, Χαραλαμπίδη και Χαραλάμπους) και πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 3-0 και παράλληλα την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Από την επόμενη χρονιά άρχισε να ισχύει ο σχετικός κανονισμός με τον οποίο την «πάτησε» η Πάφος F.C στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το πρόβλημα προέκυψε με την καθυστέρηση της καταβολής του παραβόλου για την εγγραφή του ποδοσφαιριστή (Σωτήρη Ζαντή).
 

Το ποσό αυτού του παραβόλου ανέρχεται μόλις στα 40-45 ευρώ, τα οποία όπως φάνηκε δεν δόθηκαν εγκαίρως και η ομάδα της Λάρνακας άρπαξε την ευκαιρία για να προχωρήσει σε καταγγελία για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.
 

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Σπουδαία κίνηση για την Πάφο-Συνεργασία με την ακαδημία της Γουότφορντ
Τούτιτς: Η Ομόνοια μπορεί να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, το αξίζει
Χωρίς Βαλμπουενά στον επαναληπτικό με Πάφο ο Απόλλωνας
Πώς απαντά το ΓΣΠ για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ και για οφειλόμενα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας
Ανακοινώθηκαν τα τελευταία ντέρμπι του πρωταθλήματος από την ΚΟΠ
Έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΟΠ η UEFA και αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων της Εθνικής
Το βιολί της η Ομόνοια, πέρασε και από το Παπαδόπουλος με Αλιούμ και Σεμέδο
Σε ματσάρα που έσπασαν καρδιές πήρε τη νίκη η ΑΕΚ στο 96' και κυνηγά τον ΑΠΟΕΛ
Προσγειωμένος ο Σα Πίντο-«Δεν τη χαρακτηρίζω νίκη τίτλου, όλοι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι»