Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Για 40-45 ευρώ έχασε επτά βαθμούς η Πάφος F.C

  17/01/2019 12:50
Για 40-45 ευρώ έχασε επτά βαθμούς η Πάφος F.C
Το παιχνίδι το οποίο αποτέλεσε αφορμή για να προστεθεί στην προκήρυξη ο κανονισμός για τον οποίο την πάτησε η παφιακή ομάδα στην υπόθεση με την ΑΕΚ

Για 40-45 ευρώ έχασε επτά βαθμούς η Πάφος F.C

  17/01/2019 12:50
Όπως έχει γνωστοποιηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή η ΑΕΚ δικαιώθηκε για την ένσταση που έκανε για το παιχνίδι με την Πάφο F.C.

Η παφιακή ομάδα, πέραν από τον βαθμό που έχασε από το εν λόγω παιχνίδι στο γήπεδο, τιμωρήθηκε επιπλέον και με έξι βαθμούς και πλέον κατρακύλησε στον πυθμένα της βαθμολογίας, όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Ο συγκεκριμένος κανονισμός, σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκε ο paparazzo, προστέθηκε στην προκήρυξη μετά από παρόμοια υπόθεση το 2014. Συγκεκριμένα σε αγώνα που έγινε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 η ΑΕΚ Κουκλιών κέρδισε με 1-0 τον Ερμή, αποτέλεσμα που την έστελνε στην επόμενη φάση του κυπέλλου – η παφιακή ομάδα είχε νικήσει και στο πρώτο παιχνίδι με το ίδιο σκορ.
 

Η ομάδα της Αραδίππου όμως προχώρησε σε ένσταση λόγω αντικανονικής συμμετοχής τριών παικτών (Ουμουντουμίδη, Χαραλαμπίδη και Χαραλάμπους) και πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 3-0 και παράλληλα την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Από την επόμενη χρονιά άρχισε να ισχύει ο σχετικός κανονισμός με τον οποίο την «πάτησε» η Πάφος F.C στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το πρόβλημα προέκυψε με την καθυστέρηση της καταβολής του παραβόλου για την εγγραφή του ποδοσφαιριστή (Σωτήρη Ζαντή).
 

Το ποσό αυτού του παραβόλου ανέρχεται μόλις στα 40-45 ευρώ, τα οποία όπως φάνηκε δεν δόθηκαν εγκαίρως και η ομάδα της Λάρνακας άρπαξε την ευκαιρία για να προχωρήσει σε καταγγελία για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας