Το επίσημο ξεκαθάρισμα ΑΠΟΕΛ για Ρέζα και επόμενη προσθήκη

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα στον Τύπο του Ιράν φέρουν τον Ρέζα να βρίσκεται στο στόχαστρο της Τράκτορ Σάσι και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές στην Κωνσταντινούπολη και απομένει η συγκατάθεση του ΑΠΟΕΛ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
 
Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, ανάφερε ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή για την παραχώρηση του παίκτη.
 
 
 «Ο ποδοσφαιριστής ήταν εδώ και όχι στην Κωνσταντινούπολη αυτό είναι αλήθεια. Δεν έχει έρθει καμία πρόταση και δεν είμαστε σε καμία επαφή με καμία ομάδα για παραχώρηση του παίκτη. Δεν μας έχει μεταφερθεί οτιδήποτε από πλευράς του ποδοσφαιριστή για να αποχωρήσει».
 

 
Όσον αφορά το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης μετά την προσθήκη του Ρομάν Μπέζιακ. «Για να έρθει προσθήκη θα πρέπει να διαγραφεί κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ. Ίσως γίνει προσθήκη ποδοσφαιριστή κάτω από 22χρονών είναι ένα ενδεχόμενο. Όταν ακούσετε για αφαίρεση ποδοσφαιριστή τότε θα μπορούμε να μιλούμε για πρόσθεση».

Δειτε Επισης

Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου
Ανακοίνωσε τα πακέτα για τον τελικό η ΑΕΚ-Πότε αρχίζει η προπώληση
Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου