«Ευλογημένος στη χώρα όπου στο ποδόσφαιρο επικρατεί η απόλυτη προκατάληψη»

Στην Π.Ο Ξυλοτύμπου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κούλλης Παύλου, στέλνοντας το δικό του προσωπικό μήνυμα μέσα από το Facebook για όλα όσα έζησε μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο.

Το μήνυμα του ποδοσφαιριστή:

«Όπως όλα τα μικρά παιδάκια έτσι και εγώ από τα 3 μου χρόνια, ονειρευόμουν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο άνθρωπος που με βοήθησε όσο κανείς άλλος να πετύχω, όσα πέτυχα στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι ο πατέρας μου, ο καλύτερος μου φίλος. Αυτός που στάθηκε δίπλα μου στις αναποδιές, στις αποτυχίες αλλά και στις επιτυχίες. Μαζί ονειρευτήκαμε και μαζί παλέψαμε για να πετύχω τους στόχους μου.

Γι’ αυτό του οφείλω ένα δημόσιο μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο που θυσίασε για να χαράξει τη δική μου πορεία.

Σίγουρα σε αυτή την πορεία έκανα σωστές αλλά και λανθασμένες επιλογές. Κάποιες φορές ωφέλησα ή αδίκησα τον εαυτό μου. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν το μετανιώνω και νιώθω απόλυτα ευλογημένος και περήφανος που δεν καταπάτησα τις αξίες μου, το ήθος μου και τις αρχές μου, στη χώρα όπου στο ποδόσφαιρο επικρατεί η απόλυτη προκατάληψη και ισοπέδωση του Κύπριου ποδοσφαιριστή (αθλητή).

Πήρα λοιπόν με μεγάλη συναίσθηση και με πολλή σκέψη τη μεγάλη απόφαση να αρχίσω να χαίρομαι το ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνω όπως το έκανα σαν μικρό παιδί.

Από σήμερα λοιπόν αποφάσισα να αφήσω πίσω μου, με πολλές αναμνήσεις και αγάπη ότι πέρασα τα τελευταία 12 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας ως ποδοσφαιριστής.

Έχουν χαραχτεί στη μνήμη μου τρεις τελικοί κυπέλλου, η συμμετοχή μου στο ελληνικό πρωτάθλημα, η είσοδος της πρώτης κυπριακής ομάδας στους ομίλους του Europa League και το μεγαλύτερο μου επίτευγμα το ότι φόρεσα τη φανέλα με το εθνόσημο της χώρας μου, στο στήθος μου, σημειώνοντας αρκετές συμμετοχές σε όλες τις ηλικίες της Εθνικής Ομάδας, με αποκορύφωμα την Εθνική Αντρών.

Νιώθω τυχερός γιατί απέκτησα πολλούς φίλους μέσα από το ποδόσφαιρο και αυτή είναι η κληρονομιά που απέκτησα μέσα από το ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, Ονόφρη που επί 14 χρόνια θυσίασε μ’ εμένα όλα αυτά που εγώ έπρεπε να θυσιάσω για την κατάκτηση του ονείρου μου, με ανιδιοτέλεια, πολλή αγάπη και κατανόηση, παροτρύνοντας με να διασφαλίσω ένα αξιοπρεπές αύριο, ολοκληρώνοντας το πτυχίο μου και το μεταπτυχιακό μου στις Οικονομικές Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχοντας τα βασικά εφόδια για ένα καινούριο αύριο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να εκφράσω στους παράγοντες, ομάδες και προπονητές που εμπιστεύτηκαν τις ικανότητες μου και να αποτελώ μέρος της δίκης τους ιστορίας.

Πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στην ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία επί 12 χρόνια ως μέλος της πρώτης ομάδας και 8 χρόνια στα τμήματα υποδομής του Σωματείου σηματοδότησε το ξεκίνημα της καριέρας μου και αποτέλεσε αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο κομμάτι της δίκης μου ιστορίας.

Έτσι λοιπόν, όπως ανέφερε και ο Walt Disney «όλα μας τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν έχουμε το θάρρος να τα κυνηγήσουμε».

Ως εκ τούτου, όπως έκανα και πριν πολλά χρόνια που κυνήγησα το όνειρο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, έτσι οφείλω και σήμερα να κυνηγήσω τα νέα μου όνειρα, παραμένοντας στον χώρο του αθλητισμού, αξιοποιώντας τις γνώσεις μου και τις εμπειρίας μου».

Εις το επανιδείν…

Με εκτίμηση

Κούλλης Παύλου»

Δειτε Επισης

Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος