ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ανόρθωση δεν θα κάνει άλλα λάθη - Να βοηθήσω την ομάδα που αγάπησα από μικρός»

Οι Ιωάννης Πίττας και Κωνσταντίνος Πέτρου μίλησαν στον Κωνσταντίνο Φάνου και το επίσημο κανάλι της Ένωσης για τη σπουδαία νίκη επί της Ανόρθωσης για το κύπελλο Coca Cola, αλλά και τη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Ιωάννης Πίττας: «Ήμασταν πολύ καλοί τακτικά και είμαστε προσγειωμένοι ενόψει του επαναληπτικού. Παρόλα τα δύο τέρματα που σκόραρα δεν υπάρχει ενθουσιασμός για μένα. Αν ήταν ο επαναληπτικός θα ήταν τεράστια η χαρά μου και θα προσπαθήσω να κρατήσω τα θετικά. Η προσπάθεια θα είναι διπλάσια, η Ανόρθωση δεν θα κάνει άλλα λάθη, θα αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική Ανόρθωση. Δεν μπορώ να πω ότι πίστευα για τη καλή σεζόν που κάνω αλλά χρειάζομαι να παίξω μπάλα και παιχνίδια συνεχόμενα από την Ένωση. Η ομάδα δούλεψε σωστά, έκανε λάθος κάποιος και τον βοηθούσε ο άλλος, έτσι μαζί σαν ομάδα γι’ αυτό και ήρθε η επιτυχία».
 
Κωνσταντίνος Πέτρου: «Το σημαντικό για μένα είναι ότι στάθηκα σωστά. Έκανα τη δουλειά μου και θέλω να βοηθώ την ομάδα μου ακόμα και για 45 λεπτά. Είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Βλέπουμε τη συνέχεια με τα δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με κάτω τα κεφάλια. Είναι όλα ανοιχτά δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας, ας ελπίσουμε ότι θα το καταφέρουμε. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, με την πάροδο του χρόνου γινόμαστε ομάδα. Αυτό νομίζω πως φαίνεται στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει να βλέπω μακριά, θέλω να βοηθήσω την Ένωση αφού είναι η ομάδα που ανδρώθηκα και αγάπησα από μικρός»

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»