«Ο Βάλε είναι "Κέρβερος", αυτή θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή...»

Η νίκη για τον Απόλλωνα ήταν μονόδρομος σήμερα, τώρα έχουμε μπροστά μας έναν τελικό είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, μηδενός εξαιρουμένου ήταν εξαιρετικοί... Είχαμε πολλά προβλήματα και αρκετή κούραση με πολλά παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο. Ήταν ένα κομβικό ματς για πολλούς και διάφορους λόγους. Έπρεπε να περάσουμε αλώβητοι από τη Λάρνακα.

Η προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Ερμή δεν αντικατοπτρίζεται στην βαθμολογία, τουλάχιστο σήμερα ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Εμείς κάναμε το αυτονόητο.

Ο Απόλλωνας έχει αφόρητη πίεση σε όλα τα παιχνίδια και μεγάλο άγχος. Η νίκη ήταν μονόδρομος για εμάς. Η ομάδα ήταν εξαιρετική και με σωστή διαχείριση κερδίσαμε και πολλούς ποδοσφαιριστές... Ο Ντανίλο, ο Ντίλαν μεγάλο παιχνίδι, ο Μπρούνο Βάλε Κέρβερος. Συνεχίζουμε, είναι απλά τρεις βαθμοί. Έχουμε ακόμα ένα τελικό με τη Δόξα.

Είμαστε χαρούμενοι για το γκολ του Καραγιόλ τον οποίο πιστεύουμε άπαντες στην ομάδα. Δεν έκανε προετοιμασία και είχε ένα μεγάλο τραυματισμό. Ίσως του ασκείται άδικη κριτική, είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής και θα το δείτε στην συνέχεια, θα τον βοηθήσει το γκολ. Περιμένουμε και την επιστροφή του Γιούστε, θα είναι η μεγαλύτερη μας μεταγραφή.

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού