Aνατροπή, διαιτητικό λάθος και η Πάφος F.C στον επόμενο γύρο

Ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) με νίκη 4-1 η Πάφος F.C πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Άρη.

Η παφιακή ομάδα πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης παίρνοντας το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαμαρτύρεται δικαιολογημένα η ομάδα της Λεμεσού για λανθασμένη διαιτητική απόφαση, καθώς της ακυρώθηκε λανθασμένα τέρμα που πέτυχε προτού η Πάφος F.C σκοράρει το τρίτο τέρμα που την έστελνε στον επόμενο γύρο.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν το πρώτο λιθαράκι για να φέρει τα πάνω κάτω η παφιακή ομάδα μπήκε στο 21’, όταν μετά από γύρισμα του Λουλίνια, ο Νέμετς από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
 

Ο Άρης, όμως, δεν ήταν διατεθειμένος να παραδοθεί εύκολα και στο 31’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Ορτέγα επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χατζηπασχάλης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Πάφος F.C ισοφάρισε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού στα αρχικά στάδια του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 47’ η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα για κράτημα του Μαμμίδη στον Μπάγκαρντ, με τον Νέμετς να αναλαμβάνει και να ευστοχεί κάνοντας το 2-1.

Στο 56’ ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου με τον Μαραγκουδάκη, αλλά ο βοηθός διαιτητής Ανδρέας Μιχαηλίδης σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι για οφσάιντ. Το κακό για τον Άρη συνεχίστηκε, μιας και στο επόμενο λεπτό ο Λουλίνια με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο λεπτό προηγήθηκε δοκάρι του ίδιου παίκτη, ενώ στο 63’ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Ράκελς.

Τελικά τα πάντα τελείωσαν στο 90’ όταν σε αντεπίθεση της παφιακής ομάδας τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Ράσιτς που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφωθεί το τελικό 4-1.

H TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ
Σκόρερ:
21’, 47’ πεν. Νέμετς, 57’ Λουλίνια, 90’ Ράσιτς / 31’ Χατζηπασχάλης
Κίτρινες: Μπάγκαρντ / Μαμμίδης, Κυριάκου, Παπαστεριανός
Συνθέσεις:
Πάφος F.C (Ζ. Κόπιτς)
: Μολ, Καρώ, Μπάγκαρντ, Σιρόκ, Ζάντερ, Κουλς (77΄ Ζίβουλιτς), Φόλμπρεχτ, Λουλίνια (70΄ Ράσιτς), Ανγκούλο (87’  Λεϊλούκιν), Ράκελς, Νέμετς
Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Σπόλιαριτς, Αγγελόπουλος, Μαλεκκίδης, Μαμμίδης, Παπαστεριανός, Κορρέα (62΄ Κύπρου), Κυριάκου, Χατζηπασχάλης (79΄ Παναγή), Ορτέγα, Πεχλιβάνης, Τόρες (55΄ Μαραγκουδάκης)
 

Δειτε Επισης

Εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια της Ανατολικής οι οπαδοί της Ομόνοιας
Ορίστηκε η καυτή σφυρίχτρα του μεγάλου τελικού πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε ΑμεΑ, πολλά παράπονα για το στάδιο Άλφαμεγα-Σειρά μέτρων από Λοττίδη
«Ο καθένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκ. προέρχονται από χορηγούς και τη συμβολή των ιδιοκτητών»
Βράβευση για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, Μιχάλη Χαραλάμπους
Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια
Μπεν Σιμόν για το πρωτάθλημα-«Ξέρω πόσο το θέλουν οι οπαδοί μας, το αξίζουμε»
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή στο ΓΣΠ-Ποια τα δεδομένα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Δύο αγώνες για την τελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ-Το μόνο ενδιαφέρον ο πρώτος σκόρερ
Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-15 στην Αρμενία