POLL: Ποιος πιστεύετε έχει δίκαιο στην υπόθεση Ουζόχο

Τεράστιο ντόρο έχει προκαλέσει στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου τις τελευταίες ημέρες, το πολύκροτο θέμα έκδοσης του δελτίου υγείας του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο. Μετά από ένσταση που προχώρησε ο Απόλλωνας για την αντικανονική συμμετοχή του Νιγηριανού πορτιέρε στο παιχνίδι με την ομάδα της Αμμοχώστου, το θέμα βρίσκεται ήδη υπό διερεύνηση, ακόμη και από την αστυνομία. 

Από την πλευρά της πάντως η ΚΟΠ, έχει ήδη ενημερώσει ότι η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019.

Την ίδια ώρα, που ο «χαρτοπόλεμος» μεταξύ των δυο ομάδων συνεχίζεται, η omada.com.cy δίνει πάσα στους αναγνώστες και σας καλεί να παραθέσετε τη δική σας άποψη, αναφορικά με το πολύκροτο θέμα. 

Εσείς, ποιος πιστεύετε έχει δίκαιο στην υπόθεση Ουζόχο;


Διαβάστε επίσης:

 

 

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση