Το τελευταίο αντίο στον άτυχο Γαβρίλη-Καταλείπει δυο ανήλικα

Την άνιση μάχη με τον καρκίνο έχασε το βράδυ της Τετάρτης (06/02) ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ, Γαβρίλης Nικολάου, ο οποίος σήμερα (8/2), οδηγείται στην τελευταία του κατοικία σε ηλικία 39 χρονών αφήνοντας πίσω σύζυγο και δυο ανήλικα παιδιά. 

Η κηδεία του Γαβριήλ θα τελεστεί στις 15:00 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Παλλουριώτισσας (δίπλα από τα McDonald's), ενώ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι «γαλαζοκίτρινοι» κάλεσαν τον κόσμο όπως, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

«Δεν ξεχώριζε αθλήματα, για αυτόν το ΑΠΟΕΛ ήταν ένα και ητάν πιστός παντού, σε κάθε άθλημα, σε κάθε γήπεδο, προσφέροντας επίσης και τις υπηρεσίες του στο αγαπημένο του Σωματείο. Παράδειγμα προς μίμηση για κάθε οπαδό, για κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Πιστός στρατιώτης του ΘΡΥΛΟΥ που ήταν παντού παρών ακόμη και όταν η γαμ… αρρώστεια τον είχε καταβάλει. 

Στις τελευταίες του στιγμές, έχοντας δώσει μια γενναία μάχη, ζήτησε να πάει κοντά του ο Αρχηγός της ομάδας, να τον αποχαιρετήσει, να του δώσει να καταλάβει πως ο θάνατος είναι πολύ μικρός για να πάψει κάποιος να αγαπάει αυτά που λάτρεψε ζωντανός. Ότι «κι αν οι νεκροί αισθάνονται θα σ´ αγαπάω ακόμα».

Το ΑΠΟΕΛ μας και ο Σύνδεσμος είναι από σήμερα φτωχότερος. Ο Γαβρίλης είναι αναντικατάστατος. Ένας άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη, προσφορά, αφοσίωση, αγάπη και πίστη. Ένας αγνός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, ένας υπέροχος πατέρας και αδελφός. Ολόκληρο το ΑΠΟΕΛ πενθεί για το χαμό του. Μεσίστιες οι σημαίες, οι καρδιές μας μαύρες για τον χαμό του αδελφού μας, του Γαβρίλη μας. Η μνήμη του όμως θα παραμείνει άσβεστη στις καρδιές των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, σε κάθε αγώνα θα είναι εκεί, με το βλέμμα του από ψηλά να παρακολουθεί τα αδέλφια του και τα παιδιά του, τις οικογένειες του», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ για τον αδόκητο χαμό του Γαβρίλη Νικολάου. 

Δειτε Επισης

Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων