Επίσημο τέλος με Μιλάνοφ - «Θα είμαι υποστηρικτής του ΑΠΟΕΛ, από ένα άλλο πόστο»

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Ζίφκο Μιλάνοφ ανακοίνωσε επίσημα ο ΑΠΟΕΛ, με τον ποδοσφαιριστή να αποχαιρετά την ομάδα με το δικό του μήνυμα. 
 
Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Zhivko Milanov.

Ως ΑΠΟΕΛ επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Zhivko για αυτή την τρίχρονη συνεργασία, η οποία ήταν γεμάτη από μεγάλες επιτυχίες.

Ο Zhivko Milanov ήρθε στην ομάδα μας, τον Ιανουάριο του 2016 και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος λίγους μήνες αργότερα. Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας μας στην ιστορική πορεία του ΑΠΟΕΛ μέχρι και τους «16» του UEFA Europa League και μας αποχαιρετά έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, δύο παρουσίες στους ομίλους του UEFA Europa League και μία παρουσία στους ομίλους του UEFA Champions League.

Ευχόμαστε στον Zhivko τα καλύτερα σε ό,τι αφορά στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αλλά κυρίως στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Γραπτή δήλωση Zhivko Milanov

«Θέλω να ευχαρίστησω όλους τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ για τη συνεργασία μας. Τον Πρόεδρο, το Συμβούλιο, τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου που περάσαμε πολλές και έντονες ποδοσφαιρικές στιγμές μαζί σε αυτά τα τρία χρόνια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό της εταιρείας αλλά κυρίως τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που ήταν πάντα δίπλα μας και μας συμπαραστάθηκε στα εύκολα και στα δύσκολα. Έζησα υπέροχα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ και η κατάκτηση των τριών πρωταθλημάτων και των ευρωπαϊκών παρουσιών στο ανώτερο επίπεδο θα είναι πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου. Πλέον σας αποχαιρετώ όλους όμως να ξέρετε ότι πάντα θα είμαι υποστηρικτής του ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά από ένα άλλο πόστο. Εύχομαι η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει τις μεγάλες επιτυχίες. Στο επανιδείν…»

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια