«Αν είχα την δυνατότητα, κάθε πρωί θα τους έκανα μαύρους στο ξύλο…»

Τη θέση του για ενδεχόμενη αύξηση των ομάδων, την αλλαγή προπονητή και αν έλαβε μέτρα με τους παίκτες ανάφερε στον Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους.

Για την προσπάθεια του Άρη: «Χάσαμε κάποια παιχνίδια που δεν χάνονται. Εκεί που ήμασταν στην κορυφή, είμαστε στην 4η θέση αλλά είμαστε ζωντανοί  για την άνοδο και ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι καθοριστικό το παιχνίδι και για τις δυο ομάδες».

Είναι πιο κρίσιμο το παιχνίδι για εσάς υπό την έννοια ότι είστε πιο πίσω στην βαθμολογία: «Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμα και οι ομάδες που βρίσκονται πιο πίσω κάνουν ζημιά στους… μεγάλους».

Πώς θα βλέπατε το ενδεχόμενο να ανεβαίνατε στην α΄ κατηγορία από την 4η θέση: «Το θέσατε πολύ έξυπνα το θέμα. Δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο που να του πουν έλα να φας και θα τους πει θα φύγει. Κάτι που πρέπει όλοι να το δούμε διαφορετικά είναι πως είναι ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Εμένα με συμφέρει να αυξηθούν οι ομάδες όμως το είπα αρκετές φορές ότι το πιο σημαντικό πράγματα είναι να γίνεται καλύτερο το πρωτάθλημα. Τώρα αν υπάρξει αύξηση των ομάδων από φέτος όπως ακούγεται δεν ξέρω».

Ποια είναι η δική σας θέση: «Εγώ έχω ρωτηθεί ξανά και είπα ότι αν υπάρχει θέμα αύξησης ομάδων δεν πρέπει να συνεχιστεί. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να αλλάζουμε. Εγώ έχω άλλες προτάσεις. Μπορεί η β΄ κατηγορία να γίνει μια κατηγορία που να μπορεί να χρηματοδοτείται και να επιβιώνουν οι ομάδες για να μην ακούγονται όλα αυτά που ακούγονται. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε πίσω. Αν περάσει η εισήγηση για 16 ομάδες εγώ θα το υποστηρίξω αλλά αν γίνει από φέτος δεν θα είναι σωστό γιατί με τις 12 ομάδες είναι εξαιρετικό το πρωτάθλημα και ας μην ανέβω στην α΄ κατηγορία».

Για το Νικόλα Μαρτίδη και τον Χρύση Μιχαήλ: «Ο Νικόλας Μαρτίδης ξέρει πολύ καλά τον Άρη, με ξέρει εμένα και ήρθε. Ο Χρύσης Μιχαήλ έκανε πολύ καλή δουλειά και η σχέση μας είναι πολύ καλή. Δυστυχώς από τους ποδοσφαιριστές αρχίζουν τα πάντα. Αν τους χάσει ο προπονητής θα πρέπει να φύγει ο προπονητής, δεν είχα κανένα παράπονο από τον Χρύση».
 
Πήρατε τα μέτρα σας για τους ποδοσφαιριστές: «Αν είχα την δυνατότητα να ξυπνώ το πρωί για να τους κάνω μαύρους από το ξύλο τους ποδοσφαιριστές θα το έκανα».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Θα είναι και ο Μαραγκουδάκης στην αποστολή. Εύχομαι να είμαστε νικητές».

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου