«Επίπεδο η αντίπαλος ομάδα, το λένε τ΄αποτελέσματα της...»

Ανυπομονούμε για να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη για να τους την αφιερώσουμε ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμάνολ Ιθιάκεθ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

Ιμανόλ Ιδιάκεθ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό όπως είναι κάθε παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία της αποτελέσματα δεν είναι κακά και μάλιστα μπόρεσε να πάρει την ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ. Είναι μία καλή ομάδα που παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Εμείς όμως θέλουμε να πάρουμε την νίκη και είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Ανυπομονούμε για να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη για να τους την αφιερώσουμε. Η ισοπαλία με ΑΠΟΕΛ, αλλά και οι δύο ισοπαλίες κόντρα στην Ανόρθωση και η πρόσφατη ισοπαλία με την Πάφο δείχνουν το επίπεδο της αντιπάλου μας. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όλοι μπορεί να χάσουν βαθμούς. Η ομάδα της Αλκής ενισχύθηκε τον Ιανουάριο και την περιμένω ακόμη καλύτερη στην συνέχεια.

Επομένως πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι, να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε από την αρχή μέχρι το τέλος για την νίκη.

Δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζω από την αντίπαλο, μπορώ να πω όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τόσο στα άκρα, όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Παίζει πολύ καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, το είδαμε σε προηγούμενα παιχνίδια και ουσιαστικά κάτι τέτοιο περιμένουμε και την Κυριακή.

Να προσπαθήσουν να κλείσουν σωστά τους χώρους και να μας απειλήσουν με τις αντεπιθέσεις. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να έχουμε τις σωστές επιλογές για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ένα καλά οργανωμένο αντίπαλο. Θα πρέπει όπως και προηγουμένως να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση».

Ιβάν Τρισκόφσκι: «Aντιμετωπίζουμε αυτή την αγωνιστική ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινη. Δύσκολο αλλά και πολύ σημαντικό για μας. Ένα παιχνίδι το οποίο οφείλουμε και πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση μετά που ήρθε στην ομάδα μας ο κύριος Idiakez και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν τα καταφέραμε γιατί είμασταν λίγο άτυχοι και δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Έχουμε τώρα την ευκαιρία να πάρουμε την νίκη και είναι καθοριστικό το κάθε επόμενο παιχνίδι.

Δεν έχει αλλάξει κάτι από μέρους μου το τελευταίο διάστημα. Το ίδιο πάθος έχω από την πρώτη μέρα και το ίδιο έχω και τώρα. Μην ξεχνάμε ότι αρχίσαμε τον Ιούνιο με πολλά και απαιτητικά παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη. Ιδιαίτερα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια όπου το επίπεδο και επίσης είναι και η επιπρόσθετη κούραση από τα ταξίδια. Είναι αδύνατον να διατηρήσεις τον ίδιο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν. Προσωπικά δουλεύω το ίδιο σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι και εξακολουθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Βεβαίως στα τελευταία παιχνίδια που πέτυχα περισσότερα γκολ έχει αλλάξει η θέση μου και αγωνίζομαι στην κορυφή της επίθεσης, επομένως βρίσκω και περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρω. Δεν με πειράζει η θέση στην οποία αγωνίζομαι, εγώ θέλω να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθώ την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της».

Δειτε Επισης

Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»