Λεμεσιανό ντέρμπι... γεμάτο φόβο!

Στο ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες φοβόντουσαν να αφήσουν τα νώτα τους και έτσι οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Με τον ένα βαθμό οι γαλαζοκίτρινοι έφθασαν τους 42 και ισοβαθμούν στην κορυφή με τον ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται αύριο (10/02) απέναντι στην Ένωση, ενώ οι γαλάζιοι είναι τρίτοι με 41 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν συνολικά οκτώ τελικές προσπάθειες, πέντε από πλευράς Απόλλωνα και τρεις από πλευράς ΑΕΛ, όμως σχεδόν σε καμία δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων.
 

Πάνω-κάτω τα δεδομένα ήταν τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο, αν και στο διάστημα αυτό οι ποδοσφαιριστές έφθασαν περισσότερες φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Οι δύο μεγαλύτερες προϋποθέσεις ήταν για λογαριασμό της ΑΕΛ. Η πρώτη στο 60’ όταν ο Νιλς Τεϊσέιρα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία να κάνει το σουτ αφού η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μακρής έδωσε στον Αντάμοβιτς που και αυτός δεν έκανε καλό τελείωμα της φάσης.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 85’ με το σουτ του Καραγιόλ να αποκρούεται από τον Πρόσεκ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ: -
Κίτρινες:
Βασιλείου(3η), Ουεντραόγκο / Γκαστανάγια(3η), Σχράνζ
Συνθέσεις:
Απόλλων (Σ. Αυγουστή):
Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο, Σελίμοβιτς, Βασιλείου, Κυριάκου, Μπρου, Περέιρα(83′ Σκέμπρι), Παπουλής(62′ Ζελάγια), Σαρδινέρο(74′ Καραγιόλ), Μαγκλίτσα
ΑΕΛ (Ν. Κέρκεζ): Πρόσεκ, Ντόσα, Τεξέϊρα, Γκαστανάγια, Νταβόρ, Μακρής, Χουράδο(61′ Σχρανζ), Γουήλερ, Τεϊσέιρα, Αντόνια(73′ Αγκάνοβιτς), Αντάμοβιτς

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής