Οι οπαδοί της Ανόρθωσης έξω από τα κρατητήρια που βρίσκεται ο Γιάγκου (vid&pics)

Πορεία διαμαρτυρίας για τη σύλληψη και κράτηση του αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης, Κυριακού Γιάγκου, πραγματοποίησαν οι οπαδοί της ομάδας της Αμμοχώστου, οι οποίοι ξεκίνησαν από τον ζυγιστικό σταθμό των Λατσιών με κατεύθυνση τον Αστυνομικό Σταθμό της Λακατάμειας, όπου και κρατείται ο αναπληρωτής πρόεδρος. 
 
Οι οπαδοί της Κυρίας, με αυτή τους την κίνηση θέλησαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον Δρ. Κυριακό Γιάγκου, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση που διερευνά η Αστυνομία, αναφορικά με το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο. 
 
H ιστοσελίδα μας βρισκόταν στον Αστυνομικό σταθμό Λακατάμειας και σας μετέφερε την κατάσταση που επικρατούσε. 
 
Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, οι οπαδοί ζήτησαν να δουν τον γιατρό έστω και για πέντε λεπτά, για να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους. Έστω και ένα άτομο να μπει μέσα να του μιλήσει ζήτησαν, με χαλαρό ύφος ωστόσο, χωρίς να υπάρχουν έκτροπα. 
 
Δείτε στα βίντεο παρακάτω τους οπαδούς της Ανόρθωσης να τραγουδούν έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό το «Χώμα που περπάτησα».
 
 
 
Υπενθυμίζεται, ότι την πύλη του ΤΑΕ Αρχηγείου πέρασε το πρωί ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, ο οποίος κλήθηκε από τους ανακριτές της υπόθεσης που διερευνούν την καταγγελία του Απόλλωνα. Επίσης, για νέα κατάθεση κλήθηκε και ο Νιγηριανός τερματοφύλακας σήμερα το πρωί, στο ΤΑΕ Λάρνακας. Στην πρώτη του κατάθεση ο Ουζόχο ανέφερε ότι κατά τον επίδικο χρόνο βρισκόταν στο αεροπλάνο, ενώ τώρα θα πρέπει να απαντήσει εάν γνώριζε για την έκδοση του δελτίου υγείας του, χωρίς την υπογραφή του και τις ιατρικές του εξετάσεις.

Την ίδια ώρα για κατάθεση αναμένεται να κληθούν και οι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν οι ιατρικές τους εξετάσεις για το δελτίο υγείας του Ουζόχο.

 

Δειτε Επισης

«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»
Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Σπουδαία κίνηση για την Πάφο-Συνεργασία με την ακαδημία της Γουότφορντ
Τούτιτς: Η Ομόνοια μπορεί να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, το αξίζει
Χωρίς Βαλμπουενά στον επαναληπτικό με Πάφο ο Απόλλωνας
Πώς απαντά το ΓΣΠ για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ και για οφειλόμενα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας
Ανακοινώθηκαν τα τελευταία ντέρμπι του πρωταθλήματος από την ΚΟΠ
Έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΟΠ η UEFA και αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων της Εθνικής