Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Λάζος: «Θα πανηγυρίσουμε είσοδο στην εξάδα, μόνο αν...»

  11/02/2019 10:10
Λάζος: «Θα πανηγυρίσουμε είσοδο στην εξάδα, μόνο αν...»
Το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας για την ένσταση του Απόλλωνα

Λάζος: «Θα πανηγυρίσουμε είσοδο στην εξάδα, μόνο αν...»

  11/02/2019 10:10
Την ήττα από την Ανόρθωση, το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ, τις πιθανότητες παραμονής στην πρώτη εξάδα και την ένσταση του Απόλλωνα σχολίασε στον Super Sport FM 104.0 ο Δημήτρης Λάζος. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας τοποθετήθηκε για...

...το παιχνίδι και την ήττα από την Ανόρθωση: «Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, θα διαχειριστούμε την ήττα όπως όλες τις ήττες αλλά και τις νίκες Υπάρχουν ακόμα δύο αγώνες για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια και θα προετοιμάσουμε κατάλληλα την ομάδα για να κερδίσουμε με την αξία μας την είσοδο μας στην πρώτη 6άδα».

...το ότι η Νέα Σαλαμίνα έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό: «Η Νέα Σαλαμίνα ήταν κατώτερη των περιστάσεων, ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνιση φέτος, δεν βρήκαμε δικαιολογία τις απουσίες, έχουμε 25 ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν και οποιοσδήποτε απουσιάζει δεν είναι δικαιολογία. Η Ανόρθωση μας κέρδισε δίκαια. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι, έχουμε μια εβδομάδα μέχρι το παιχνίδι  με την ΑΕΛ και αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς για να μην αδικήσουμε του εαυτούς μας. Η Νέα Σαλαμίνα αξίζει δικαιωματικά νε είναι στην πρώτη 6άδα και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί».

...το αν παρακολουθούν και την υπόθεση της ένστασης του Απόλλωνα: «Κάτι που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε. Ασφαλώς και παρακολουθούμε. Εμείς θα πανηγυρίσουμε την είσοδο μας στην 6άδα, εφόσον έρθει με την δική μας αξία και τις δικές μας δυνάμεις».

...τα αγωνιστικά: «Ο Φουστάρ ήταν με γρίπη, δεν κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Υπολογίζουμε να τον έχουμε. Ο Ελουντού επιστρέφει από την τιμωρία, διαθέσιμος θα είναι και ο Τισντέλ. Ο Τζαίλσον  οριακά δεν θα προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΛ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας