Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η επίσημη θέση γιατί ο Βοζίνια έμεινε εκτός και ο Λαφράνς στον πάγκο

  11/02/2019 13:51
Η επίσημη θέση γιατί ο Βοζίνια έμεινε εκτός και ο Λαφράνς στον πάγκο
H απάντηση εάν ο Βοζίνια προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και τα δεδομένα με την υπόθεση Λαφράνς

Η επίσημη θέση γιατί ο Βοζίνια έμεινε εκτός και ο Λαφράνς στον πάγκο

  11/02/2019 13:51
Το γεγονός ότι ο Βοζίνια έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΛ για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και την προτίμηση του Ντούσαν Κέρκεζ να αλλάξει το σύστημα αντί να βάλει τον Κέβιν Λαφράνς στη θέση του σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Αριάδνη Γενεθλίου.

Για το ντέρμπι και τη ισοπαλία με τον Απόλλωνα: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έμεινε το 0-0, κρατάμε τον ένα βαθμό και συνεχίζουμε».

Η ΑΕΛ δεν έκανε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις αλλά εξακολουθεί να είναι στα ψηλά: «Το σημαντικό είναι ότι η ΑΕΛ είναι στην 2η θέση, σημείωσε μια πολύ καλή πορεία, θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τον στόχο που θέσαμε από την αρχή. Για να βρίσκεται εκεί η ομάδα σημαίνει κάναμε καλά παιχνίδια».

**«Πάντα ο στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη. Από κει και πέρα αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε ένα ματς θα πρέπει να διασφαλίσουμε να μην δεχθούμε γκολ. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Είχαμε και δυο αναγκαστικές αλλαγές. Ο Γκοντάλ τραυματίστηκε στην προθέρμανση και αναγκάστηκε ο προπονητής να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού. Στην πορεία έπρεπε να αντικατασταθεί και ο Αντόνια που προερχόταν από μια ασθένεια και δεν μπόρεσε να βγάλει ολόκληρο το παιχνίδι. Αν η ομάδα άρχιζε με το πλάνο που ετοίμασε από την αρχή το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό».

Στον τραυματισμό του Γκοντάλ αντί ο προπονητής να βάλει τον Λαφράνς άλλαξε το σύστημα, πώς το ερμηνεύετε αυτό: «Είναι καθαρά αλλαγή του προπονητή και δεν σημαίνει κάτι παραπάνω. Έπρεπε να παρθεί άμεσα μια απόφαση και δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτηκε ο προπονητής με αυτή την κίνηση».

Ήταν εκτός αποστολής και ο Βοζίνια, τι συμβαίνει: «Ήθελα να το ξεκαθαρίσω και τον Βοζίνια γιατί γράφτηκαν και κάποια πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν προπονείται με την δεύτερη ομάδα αλλά κανονικά με την ομάδα. Ήταν επιλογή του προπονητή και τίποτα περισσότερο. Είναι άδικο και για τους ίδιους ποδοσφαιριστές να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα: «Έχουμε και τον αγώνα της Τετάρτης και δεν το παραβλέπουμε με κάθε σεβασμό προς το ΘΟΪ. Μετά έρχεται το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο οποίο θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί για να μην επαναληφθεί το αποτέλεσμα του α΄ γύρου. Αν γίνει σωστή προετοιμασία και έχουμε συγκέντρωση θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
 
Ποια είναι η κατάσταση του Γκοντάλ: «Ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο. Ήταν μια ενόχληση στον προσαγωγό. Εκ πρώτης δεν φαίνεται κάτι σοβαρό αλλά θα περιμένουμε το πόρισμα των γιατρών. Συμπλήρωσε κάρτες και ο Καστανιάγα, ενώ θα μείνει εκτός και ο Χάρης Κυριάκου που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του».
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας