Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Σιγή ιχθύος για το διάταγμα κράτησης του Γιάγκου - Τα δύο ενδεχόμενα

  11/02/2019 18:00
Σιγή ιχθύος για το διάταγμα κράτησης του Γιάγκου - Τα δύο ενδεχόμενα
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας-Αύριο το πρωί οι τελικές αποφάσεις

Σιγή ιχθύος για το διάταγμα κράτησης του Γιάγκου - Τα δύο ενδεχόμενα

  11/02/2019 18:00
Άγνωστο παραμένει επί του παρόντος το τι μέλλει γενέσθαι με την κράτηση του αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης, Κυριακού Γιάγκου, το διάταγμα του οποίου εκπνέει αύριο (12/02).

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων και την αξιολόγηση των στοιχείων που έχουν ενώπιον τους, ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένο να καταθέσει και ο Γιάγκου, ο οποίος δεν παραδέχεται τα όσα του καταλογίζονται.

Η Αστυνομία σε ότι αφορά το ερώτημα εάν οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου ο Κυριάκος Γιάγκου ή θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι νεωτέρας, κρατάει σιγή ιχθύος, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά μέχρι αύριο το πρωί οπότε και θα ανακοινωθεί η απόφαση.

Πάντως, σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος, αυτό δεν σημαίνει ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος δεν θα κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, αφότου ολοκληρωθούν οι έρευνες και κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας. Και αυτό νοουμένου ότι στοιχιοθετούνται ποινικά αδικήματα.

Ο Κυριακός Γιάγκου για να οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστήριο θα πρέπει οι ανακριτές να έχουν στοιχεία στα χέρια τους που να δικαιολογούν την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των ατόμων που κλήθηκαν για κατάθεση είναι και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, ο οποίος δηλώνει άγνοια και ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στις διαδικασίες με τα δελτία υγείας, ενώ από την πλευρά του ο Ουζόχο επανέλαβε ότι κατά τον ουσιώδη χρόνο βρισκόταν το στο αεροπλάνο.

Επίσης, σημαντικές κρίνονται οι γραφολογικές εξετάσεις ως προς την γνησιότητα της υπογραφής του Ουζόχο, όπως επίσης σημαντικές είναι και οι καταθέσεις των άλλων ποδοσφαιριστών που δήλωσαν άγνοια ως προς το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν οι ιατρικές τους εξετάσεις για το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας