Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ετοιμάζουν ένσταση και οι Ζουλού!

  12/02/2019 08:42
Ετοιμάζουν ένσταση και οι Ζουλού!
Η βροχή έσωσε Δόξα και ΑΠΟΕΛ από βαρύτατες κυρώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ετοιμάζουν ένσταση και οι Ζουλού!

  12/02/2019 08:42
Προσκεκλημένος στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» της Cytavision ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας) αναφέρθηκε στην επίδραση που έχει η υπόθεση του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή (σ.σ. είναι πελάτης του).

«Ήρθε στην Κύπρο και νομίζει ήρθε στους Ζουλού! Τον τραβούν στο ΤΑΕ, ούτε κατάλαβε τι έγινε. Ήταν στο Μουντιάλ, στην Κορούνια και τον έχουν τρελάνει τον άνθρωπο. Σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει», σχολίασε ο πρόεδρος της Δόξας και λογικά οι Ζουλού πρέπει να έχουν ήδη έτοιμη την ένστασή τους για προσβολή του κύρους και της αξιοπρέπειάς τους.
 
Η υπόθεση Ουζόχο, άλλωστε, δεν είναι η μόνη που παραπέμπει ευθέως σε ποδοσφαιρική… Μπανανία. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Χριστοδούλου με την αποκάλυψή του για τον αναβληθέντα αγώνα κυπέλλου Δόξα-ΑΠΟΕΛ, στον οποίο απέκτησε νόημα ο στίχος «μια βροχή θα μας σώσει»!

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση αναβλήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου, επειδή η ισχυρή βροχόπτωση είχε μετατρέψει σε ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο στο «Μακάρειο». Στο φύλλο αγώνα η μεν Δόξα είχε δηλώσει τον Μπατίν, ο δε ΑΠΟΕΛ και τα τέσσερα χειμερινά μεταγραφικά του αποκτήματα, ωστόσο -όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων- ουδείς εξ αυτών είχε δικαίωμα συμμετοχής!
 
Ο λόγος; Η ΚΟΠ αρχικά ενημέρωσε τις ομάδες ότι η αναμέτρηση θα διεξαγόταν στις 16 Ιανουαρίου, αλλά δύο ώρες αργότερα μετέθεσε το παιχνίδι για τις 6 Φεβρουαρίου, διότι στην πρώτη ημερομηνία ήταν ορισμένο και το δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα σε Ομόνοια και Απόλλωνα.

Η διοργανώτρια αρχή προφανώς δεν διευκρίνισε επαρκώς ότι πρόκειται για μετάθεση και όχι για ορισμό νέας ημερομηνίας, οι σύλλογοι -επίσης προφανώς- δεν ζήτησαν τις απαραίτητες διευκρινίσεις και, αν δεν μεσολαβούσε η… βροχή, θα είχαν νιώσει τον πέλεκυ της δικαιοσύνης στο σβέρκο τους, αφού η προβλεπόμενη ποινή για αντικανονική συμμετοχή στο κύπελλο είναι αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου και αποκλεισμός από τη διοργάνωση του κυπέλλου για τις επόμενες δύο περιόδους!

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Κύπρο εν έτει 2019. Μπροστά σε αυτό το μπάχαλο πώς να μην έχει φρικάρει ο Ουζόχο, πώς να μην ετοιμάζουν ένσταση ακόμη και οι… Ζουλού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας