Ετοιμάζουν ένσταση και οι Ζουλού!

Προσκεκλημένος στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» της Cytavision ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας) αναφέρθηκε στην επίδραση που έχει η υπόθεση του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή (σ.σ. είναι πελάτης του).

«Ήρθε στην Κύπρο και νομίζει ήρθε στους Ζουλού! Τον τραβούν στο ΤΑΕ, ούτε κατάλαβε τι έγινε. Ήταν στο Μουντιάλ, στην Κορούνια και τον έχουν τρελάνει τον άνθρωπο. Σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει», σχολίασε ο πρόεδρος της Δόξας και λογικά οι Ζουλού πρέπει να έχουν ήδη έτοιμη την ένστασή τους για προσβολή του κύρους και της αξιοπρέπειάς τους.
 
Η υπόθεση Ουζόχο, άλλωστε, δεν είναι η μόνη που παραπέμπει ευθέως σε ποδοσφαιρική… Μπανανία. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Χριστοδούλου με την αποκάλυψή του για τον αναβληθέντα αγώνα κυπέλλου Δόξα-ΑΠΟΕΛ, στον οποίο απέκτησε νόημα ο στίχος «μια βροχή θα μας σώσει»!

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση αναβλήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου, επειδή η ισχυρή βροχόπτωση είχε μετατρέψει σε ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο στο «Μακάρειο». Στο φύλλο αγώνα η μεν Δόξα είχε δηλώσει τον Μπατίν, ο δε ΑΠΟΕΛ και τα τέσσερα χειμερινά μεταγραφικά του αποκτήματα, ωστόσο -όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων- ουδείς εξ αυτών είχε δικαίωμα συμμετοχής!
 
Ο λόγος; Η ΚΟΠ αρχικά ενημέρωσε τις ομάδες ότι η αναμέτρηση θα διεξαγόταν στις 16 Ιανουαρίου, αλλά δύο ώρες αργότερα μετέθεσε το παιχνίδι για τις 6 Φεβρουαρίου, διότι στην πρώτη ημερομηνία ήταν ορισμένο και το δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα σε Ομόνοια και Απόλλωνα.

Η διοργανώτρια αρχή προφανώς δεν διευκρίνισε επαρκώς ότι πρόκειται για μετάθεση και όχι για ορισμό νέας ημερομηνίας, οι σύλλογοι -επίσης προφανώς- δεν ζήτησαν τις απαραίτητες διευκρινίσεις και, αν δεν μεσολαβούσε η… βροχή, θα είχαν νιώσει τον πέλεκυ της δικαιοσύνης στο σβέρκο τους, αφού η προβλεπόμενη ποινή για αντικανονική συμμετοχή στο κύπελλο είναι αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου και αποκλεισμός από τη διοργάνωση του κυπέλλου για τις επόμενες δύο περιόδους!

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Κύπρο εν έτει 2019. Μπροστά σε αυτό το μπάχαλο πώς να μην έχει φρικάρει ο Ουζόχο, πώς να μην ετοιμάζουν ένσταση ακόμη και οι… Ζουλού!

Δειτε Επισης

Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης