Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Πλετ: «Γι’ αυτό δεν ήλθα στην Ανόρθωση»

  12/02/2019 12:30
Πλετ: «Γι’ αυτό δεν ήλθα στην Ανόρθωση»
Ο 32χρονος Ολλανδός αποκάλυψε γιατί ναυάγησε η μεταγραφή του στην «Κυρία»

Πλετ: «Γι’ αυτό δεν ήλθα στην Ανόρθωση»

  12/02/2019 12:30
Πριν από ένα χρόνο ο Γκλίνορ Πλετ απασχόλησε το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, καθώς φαινόταν ως μία από τις σίγουρες προσθήκες του Ιανουαρίου. Ο Ολλανδός είχε αφιχθεί στην Κύπρο, παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και περάσει από εργομετρικά, ωστόσο συμβόλαιο δεν υπέγραψε.

Η αιτιολογία που είχε διαρρεύσει τότε ήταν πως η απραξία του το προηγούμενο εξάμηνο είχε σταθεί ανασταλτικός παράγοντας για τον (τότε) προπονητή της «Κυρίας», Ρόνι Λέβι, ο οποίος δεν ήθελε να χάσει χρόνο μέχρις ότου ο παίκτης βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Δεκατρείς μήνες αργότερα σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Vice Sports ο Πλετ έδωσε μια διαφορετική εξήγηση για το… ναυάγιο της μεταγραφής: «Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια αναζητώ καινούργια ομάδα σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Και πάντα κάτι συμβαίνει. Την πρώτη φορά θα μπορούσα να είχα πάει στην Ανόρθωση, όπου ήταν ένας πρώην προπονητής μου από το Ισραήλ. Όλα φαίνονταν να κυλούν ομαλά, είχα ελεγχθεί και ιατρικά. Μόνο που η Αλάνιοσπορ δεν ήθελε να με αποζημιώσει στο ελάχιστο για το συμβόλαιό μου. Το αποτέλεσμα ήταν μεταξύ του συμβολαίου της Ανόρθωσης και αυτού της Αλάνιασπορ να υπάρχει τόσο μεγάλη οικονομική διαφορά, που απλά με απέτρεπε από το να προχωρήσω στη μεταγραφή».
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας