Πλετ: «Γι’ αυτό δεν ήλθα στην Ανόρθωση»

Πριν από ένα χρόνο ο Γκλίνορ Πλετ απασχόλησε το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, καθώς φαινόταν ως μία από τις σίγουρες προσθήκες του Ιανουαρίου. Ο Ολλανδός είχε αφιχθεί στην Κύπρο, παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και περάσει από εργομετρικά, ωστόσο συμβόλαιο δεν υπέγραψε.

Η αιτιολογία που είχε διαρρεύσει τότε ήταν πως η απραξία του το προηγούμενο εξάμηνο είχε σταθεί ανασταλτικός παράγοντας για τον (τότε) προπονητή της «Κυρίας», Ρόνι Λέβι, ο οποίος δεν ήθελε να χάσει χρόνο μέχρις ότου ο παίκτης βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Δεκατρείς μήνες αργότερα σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Vice Sports ο Πλετ έδωσε μια διαφορετική εξήγηση για το… ναυάγιο της μεταγραφής: «Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια αναζητώ καινούργια ομάδα σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Και πάντα κάτι συμβαίνει. Την πρώτη φορά θα μπορούσα να είχα πάει στην Ανόρθωση, όπου ήταν ένας πρώην προπονητής μου από το Ισραήλ. Όλα φαίνονταν να κυλούν ομαλά, είχα ελεγχθεί και ιατρικά. Μόνο που η Αλάνιοσπορ δεν ήθελε να με αποζημιώσει στο ελάχιστο για το συμβόλαιό μου. Το αποτέλεσμα ήταν μεταξύ του συμβολαίου της Ανόρθωσης και αυτού της Αλάνιασπορ να υπάρχει τόσο μεγάλη οικονομική διαφορά, που απλά με απέτρεπε από το να προχωρήσω στη μεταγραφή».
 

Δειτε Επισης

Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών
Η Πάφος σύντομα θα αποκτήσει το δικό της σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο
Στον Απόλλωνα μέχρι το 2027 ο Γκάρι Ροντρίγκες-Η επίσημη ανακοίνωση
Το προεδροκεντρικό μοντέλο στην ΚΟΠ, η δημιουργία λίγκας και ο αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα
Ανανέωσε στρατηγική χορηγική συνεργασία με την IC Markets μέχρι το 2027 η ΑΕΛ
Την Young Boys αντιμετωπίζει η Apollon Ladies στα προκριματικά του Women's Champions League
Προανήγγειλε νέα Συνέλευση ο Πετρίδης εφόσον υπάρξει ολοκληρωτική συμφωνία-«Υπερβολική η εμπάθεια και η στοχοποίηση»