Το 10λεπτο και τα στοιχεία που δεν δίνει ο ΚΟΑ – Το σκηνικό στην ΚΟΠ

Παράταση πήρε το θέμα της απόφασης για τη ένσταση που κατέθεσε ο Απόλλωνας για τον αγώνα με την Ανόρθωση με τον Αθλητικό Δικαστή να αποφασίσει αναβολή της υπόθεσης για αύριο (14/02, 11:30) το πρωί.
 
Όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ ο λόγος ήταν η «παράλειψη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού να αποστείλει προς τον Αθλητικό Δικαστή μέσω της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδόσφαιρού το σκεπτικό και/ή αιτιολογικό της απόφασης το οποίο έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιου του ΚΟΑ σχετικά με το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή Francis Uzoho, παρόλο που έχουν ζητηθεί κατ’ επανάληψη τα εν λόγω στοιχεία».
 
Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος λόγος ήταν και η αφορμή να ζητήσει μετάθεση της εξέτασης της ένστασης ο Αθλητικός Δικαστής, την περασμένη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που ήταν ορισμένη αρχικά η εκδίκαση της υπόθεσης.
 
 
Από τον ΚΟΑ τηρούν σιγή ιχθύος, για την ώρα, παρόλο που η ΚΟΠ ρίχνει το μπαλάκι στην πλευρά του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΚΟΑ δεν προτίθεται να δώσει περαιτέρω στοιχεία, πέραν από αυτά που ήδη έχουν δοθεί, έστω και αν θεωρούνται ελλειμματικά από τον Αθλητικό Δικαστή.
 
Η αυριανή (14/02) αναμένεται να είναι και η τελευταία. Οι δικηγόροι των δύο ομάδων θα παρουσιαστούν εκ νέου ενώπιον του Αριστοτέλη Βρυωνίδη και από τη στιγμή που δεν φαίνεται ότι θα προκύψουν νέα στοιχεία, μέχρι αύριο αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση για την κατάληξη της φάσης.


 
Το σκηνικό στην ΚΟΠ
Πριν από τις 15:00 άρχισαν να καταφθάνουν στα γραφεία της ΚΟΠ οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων και ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης. Ο δικηγόρος του Απόλλωνα με δύο στελέχη της διοίκησης έφθασαν γρηγορότερα, ενώ ο δικηγόρος της Ανόρθωσης εμφανίστηκε στο χώρο λίγο πριν από τις 15:00. Λίγα λεπτά αργότερα παρουσιάστηκε και ο πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, Ανδρέας Παντελή.


 
Η παρουσία τους στα γραφεία της ΚΟΠ κράτησε ελάχιστα λεπτά, καθώς δεν συμπληρώθηκαν δέκα λεπτά από την ώρα που όλοι οι συμμετέχοντες μπήκαν στο κτίριο και βγήκαν από την έξοδο οι αντιπρόσωποι του Απόλλωνα, που χαιρετίστηκαν και αποχώρησαν άμεσα.
 
Λίγα λεπτά αργότερα βγήκαν εκτός και αυτοί της Ανόρθωσης. Πήγαν πιο πέρα από το κτίριο, με το δικηγόρο να έχει ολιγόλεπτη ομιλία με τους ιθύνοντες των κυανολεύκων και έπειτα έφυγαν και αυτοί από το χώρο.

Δειτε Επισης

Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Πράξη δεύτερη για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ