«Όταν ο άλλος δεν πεινά, δεν θα κάνει ανήθικα πράγματα»..»

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου, Γιώργος Χατζηματθαίου, μίλησε στο Super Sport FM, για την κατάσταση που επικρατεί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα της B' κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Όλα περιτριγυρίζονται γύρω από το οικονομικό. Όσο και αν προσπαθείς να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου, πάντα σκοντάφτεις στο οικονομικό. Κλείνω 35 χρόνια εμπλοκής στα διοικητικά της Ομόνοιας Αραδίππου.

Σίγουρα έχουν γίνει πράγματα στη Β΄ Κατηγορία, αλλά ουδέποτε έγινε κάτι που ήταν αποκλειστικά για τη Β΄ Κατηγορία. Δυστυχώς είναι στο έλεος των παραγόντων. Ότι γίνει θα είναι από τους ίδιους τους παράγοντες.

Το κάθε σωματείο φτάνει στα όρια του και εκεί χρειάζεται η βοήθεια από αυτούς που έχουν την τύχη του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είμαστε έρμαιο στους τέσσερεις ανέμους. Υπάρχει χάσμα από την Α΄ Κατηγορία. Ο κ. Κούμας μας υποσχέθηκε από την επόμενη χρονιά, ότι θα ρίξει το βλέμμα στη Β΄ Κατηγορία.

Τα σωματεία εκπέμπουν SOS. Έχουμε εξαντλήσει τα όρια μας και ψάχνουν από αλλού. Ίσως η σωτηρία μας θα ήταν να ανεβούμε στη Α΄ Κατηγορία».

Για τους φάκελους:«Υπάρχει ένα μαύρο πέπλο. Υπάρχουν σκιές παντού διότι ελάχιστοι είναι αυτοί που παρακολουθούν και δίνουν σημασία στις μικρές κατηγορίες. Όταν ο άλλος δεν… πεινά, δεν θα κάνει ανήθικα πράγματα».

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα