Προς αυτή τη μεριά γέρνει τελικά η πλάστιγγα για το Ανόρθωση-Απόλλων

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων φίλων του ποδοσφαίρου αλλά κυρίως του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης θα δώσει αύριο (15/02) ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ με την απόφαση του, μετά την ένσταση της ομάδας της Λεμεσού γι’ αντικανονική συμμετοχή του διεθνούς τερματοφύλακα, Φράνσις Ουζόχο.

Μετά από έντονες πιέσεις προς τον ΚΟΑ τελικά στάλθηκαν σήμερα το πρωί οι δύο επιστολές των γιατρών προς τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ κι αφού πρώτα ο Οργανισμός ενημέρωσε την αστυνομία.

Πάντως, ο Paparazzo ενημερώθηκε ότι ο ΚΟΑ δεν έστειλε τα πρακτικά με το σκεπτικό της απόφασης, για την ακύρωση του δελτίου υγείας του Ουζόχο το οποίο θα έριχνε φως ουσιαστικά ως προς το κατά πόσον έχει αναδρομική ισχύ.

Η τελευταία πληροφορία που έλαβε ο Paparazzo είναι ότι η Ανόρθωση δεν πρόκειται να χάσει το ματς στα χαρτιά με βάση τα δεδομένα που έχει ενώπιον του ο κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης.

Υπομονή μέχρι αύριο…
 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών
Η Πάφος σύντομα θα αποκτήσει το δικό της σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο
Στον Απόλλωνα μέχρι το 2027 ο Γκάρι Ροντρίγκες-Η επίσημη ανακοίνωση
Το προεδροκεντρικό μοντέλο στην ΚΟΠ, η δημιουργία λίγκας και ο αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα
Ανανέωσε στρατηγική χορηγική συνεργασία με την IC Markets μέχρι το 2027 η ΑΕΛ
Την Young Boys αντιμετωπίζει η Apollon Ladies στα προκριματικά του Women's Champions League
Προανήγγειλε νέα Συνέλευση ο Πετρίδης εφόσον υπάρξει ολοκληρωτική συμφωνία-«Υπερβολική η εμπάθεια και η στοχοποίηση»
Η τοποθέτηση Πετρίδη για το περιστατικό με δημοσιογράφο-«Δεν υπήρξε χειρονομία, αν παρεξηγήθηκε απολογούμαι»
Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»