«Ο κ. Μιχαηλίδης καθ’ υπόδειξη, ανέλαβε εργολαβικά να επηρεάσει την απόφαση»

Με ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης επιτίθενται στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, για τις δηλώσεις που έκανε και τον κατηγορούν ότι εργολαβικά προσπαθεί να επηρεάσει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.
 
Η ανακοίνωση:
«Σε έκτακτη συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/2 με αφορμή την υπόθεση Ουζόχο, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ανόρθωσης Αμμοχώστου αξιολογώντας τα τεκταινόμενα και τον «πόλεμο» που δέχεται το αγαπημένο μας Σωματείο, αποφάσισε ομόφωνα όπως καταδικάσει έντονα τις παρεμβάσεις καθώς και τις δημόσιες δηλώσεις του επιρρεπή σε πιέσεις προέδρου του ΚΟΑ κ. Αντρέα Μιχαηλίδη.

Ο κ. Μιχαηλίδης, από πολύ νωρίς και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής (7:00) αγνοώντας τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ, με προσωπικές δημόσιες παρεμβάσεις και καθ’ υπόδειξη, ανέλαβε εργολαβικά να επηρεάσει την απόφαση του αθλητικού δικαστή η οποία επρόκειτο να ανακοινωθεί αργότερα το μεσημέρι.

Τέτοιου είδους ενέργειες προκαλούν αναστάτωση στον ήδη ταλαιπωρημένο χώρο του αθλητισμού και εντείνουν την προκατάληψη με όλα τα συνεπακόλουθα.

Με την στάση του αυτή ο κ. Αντρέας Μιχαηλίδης επέδειξε αδυναμία και ανεπάρκεια ικανοτήτων για να ηγείται ενός σημαντικού οργανισμού όπως είναι ο ΚΟΑ.

Για αυτό τον λόγο τον καλούμε σε άμεση παραίτηση».
 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»