ΑΠΟΕΛ: Οι δύο όψεις του γαλαζοκίτρινου νομίσματος

Ο Πάρντο πιάνει πέναλτι, ο Τρισκόφσκι σκοράρει δις (προς τιμήν του χωρίς να το πανηγυρίζει), γενικώς οι πρώην πληγώνουν τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όπου μετράει 2 βαθμούς στα 3 τελευταία παιχνίδια - υπάρχει και μια ήττα με γκολ του «Απολλωνίστα» Καρώ. Το ΓΣΠ δεν θυμίζει πλέον έδρα, αφού ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που πληρώνει το βαρύτερο τίμημα λόγω της κάρτας φιλάθλου, καθώς οι οπαδοί του έπαιζαν καθοριστικότερο ρόλο στις επιτυχίες σε σχέση με των άλλων ομάδων: στο Τσίρειο οι εξέδρες είναι μακριά, η Ανόρθωση δεν έχει τόσο οργανωμένη κερκίδα, στην Ομόνοια οι οργανωμένοι έχουν αποχωρήσει.

Ο Τραμετσάνι ειναι δέκτης μιας κάποιας μουρμούρας απο την εξέδρα, όμως το γαλαζοκίτρινο νόμισμα έχει δύο όψεις. Ναι μεν έπαιξε χωρίς τον Μοράις και με 3-5-2, επιλογές που δεν τον δικαίωσαν, όμως ο ίδιος στο 0-2 -όταν όλα έδειχναν τελειωμένα- γύρισε σε αμυντική 4άδα και έκανε τις τρεις αλλαγές που έσωσαν το βαθμό. Μπάλογκ - Εφραίμ - Μπέζιακ συνδυάστηκαν στην περιοχή της ΑΕΚ στο 1-2, ο Εφραίμ κτύπησε το κόρνερ και ο Μπέζιακ ισοφάρισε. O Σλοβένος τόσο στο γήπεδο όσο και στις δηλώσεις έμοιαζε ψυχρός εκτελεστής, με τρομερή ενέργεια, δύναμη και μυρωδιά του γκολ: ήταν και στις δυο κεφαλιές ένα κλικ μπροστά απο την άμυνα της ΑΕΚ.

Πριν το ματς το Χ θα ήταν επιτυχία για τους Λαρνακείς των πολλών απουσιών, όμως με 0-2 μπροστά στο 75' η ισοπαλία αφήνει πικρή γεύση, που ενδέχεται να φέρει και συγκάτοικο στην 4η θέση (αν η Ανόρθωση κερδίσει την Ομόνοια).

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς