Ανόρθωση: Καταγγέλλει Μιχαηλίδη και ζητεί εξαίρεσή του!

Σε κλιμάκωση της αντίδρασης της προς τον ΚΟΑ και τις πρακτικές που ακολουθεί στη διάρκεια της υπόθεσης Φράνσις Ουζόχο προχώρησε η Ανόρθωση, η οποία σε επιστολές της προς την Αστυνομία και το Υπουργείο Παιδείας, αφ’ ενός καταγγέλλει τον Ανδρέα Μιχαηλίδη αφ’ ετέρου αιτείται την εξαίρεσή του από τη συγκεκριμένη υπόθεση!

Στην επιστολή προς τον αρχηγό της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ο σύλλογος της Αμμοχώστου καταγγέλλει πως ο πρόεδρος του ΚΟΑ έχει διανείμει σταδιακά και σε δόσεις τα σχετικά έγγραφα, ότι έχει προβεί σε παραβίαση των κανόνων προστασίας προσωπικών δεδομένων και πως παρεμβαίνει ουσιαστικά στο ανακριτικό έργο και στις αστυνομικές έρευνες κι ενδεχομένως με δημόσιες τοποθετήσεις του, οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν και τον Αθλητικό Δικαστή.

Στην επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας η Ανόρθωση ζητεί την εξαίρεση του Ανδρέα Μιχαηλίδη κι ακόμη ενός μέλους του ΚΟΑ (σ.σ. πιθανότατα του Στέλιου Στυλιανού, για τον οποίο είχε αναφερθεί χθες στην επίσημη ιστοσελίδα της) από την υπόθεση Ουζόχο, στην οποία εκτιμά ότι δεν λειτουργούν αμερόληπτα.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα