Κέρκεζ: «Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα ν' άλλαξε το ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα»

Περηφάνια για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ότι νιώθει ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας επί της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Βόσνιος τεχνικός εξήρε το έργο του Σάββα Πουρσαιτίδη κι έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας για την προσπάθεια τους στο σημερινό ματς.

Αναλυτικά:

«Συμφωνώ σε όσα είπε ο συνάδελφος για το παιχνίδι. Πέντε γκολ, πολλές ευκαιρίες και για τις δυο πλευρές, καλός ρυθμός... Αυτό δείχνει ότι το Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι σε καλό επίπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες της Νέας Σαλαμίνας και ειδικά στους δικούς μου. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Όλοι βλέπουμε το πώς δουλεύει ο Σάββας. Είμαι 11 χρόνια εδώ και δεν θυμάμαι τη Νέα Σαλαμίνα να παίζει τέτοιο ποδόσφαιρο και να έχει τέτοια αποτελέσματα. Δεν αμφιβάλλω καν ότι θα είναι στην εξάδα και ίσως να παλέψει και για την Ευρώπη, όταν θα είναι μέσα στην εξάδα χωρίς άγχος.

Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Έγιναν κάποια λάθη αλλά είναι φυσιολογικό και πρέπει να δουλέψουμε να τα διορθώσουμε. Δεν θυμάμαι αν άλλη ομάδα άλλαξε το παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, είναι πολύ δύσκολο και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Ακόμα μια φορά εύχομαι στον φίλο μου Σάββα καλή τύχη και ελπίζω να τον δω ακόμα δυο φορές στην επόμενη φάση. Ευχαριστώ τον κόσμο μας. Ήταν 1000 αλλά ένιωσα μετά από καιρό πως ήταν 4000-5000.

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα