To παιχνίδι παίζεται, παίζεται (

Δικαίωση μέσω του Αθλητικού Δικαστή πέτυχε, για την ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο, ο Απόλλωνας στον οποίο κατοχυρώθηκε με σκορ 3-0 ο αγώνας απέναντι στην Ανόρθωση, που η ομάδα της Λεμεσού είχε χάσει στο γήπεδο με 1-0.

Με την απόφαση αυτή, ο Απόλλωνας ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη οι κυανόλευκοι με το -9 οπισθοχώρησαν εκτός πρώτης εξάδας, και ενώ απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
 
 
Στην «Κυρία» δεν θα αφήσουν έτσι το θέμα μιας και υπάρχει πρόθεση να γίνει έφεση και έτσι το ζήτημα αναμένεται να αναθερμανθεί ενώπιον του Εφετείου, μέλος του οποίου είχε παραιτηθεί τις προηγούμενες ημέρες.
 
Το Εφετείο θα πρέπει να εκδικάσει άμεσα προκειμένου να υπάρξει σύντομα η οριστική απόφαση, καθώς είμαστε στο φινάλε της κανονικής περιόδου και η υπόθεση αυτή κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τι μέλλει γενέσθαι και με το που θα καταλήξει η κάθε ομάδα με το τέλος της πρώτης περιόδου.
 

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ανόρθωση, και ίσως με τη σύμφωνο γνώμη άλλων ομάδων, θα ζητήσει να υπάρξει αναβολή της 22ης – και τελευταίας της α’ φάσης – αγωνιστικής, ώστε να βγει πρώτα το αποτέλεσμα.
 

Για κατάθεση ο Παντελή
Παράλληλα με τις εξελίξεις στο αθλητικό κομμάτι της υπόθεσης διεξάγονται και οι αστυνομικές έρευνες, ενώ την ώρα που η Αστυνομία ολοκληρώνει τις έρευνες για την υπόθεση του δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα, με τον φάκελο να διαβιβάζεται στο Γενικό Εισαγγελέα για περαιτέρω οδηγίες, νέο ποινικό μέτωπο άνοιξε μετά την επιστολή της Ανόρθωσης στον Αρχηγό της Αστυνομίας.
 
Οι καταγγελίες της Ανόρθωσης στρέφονται κατά του προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη.  
 


Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Αντρέας Παντελή περνά σήμερα την πύλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να αξιολογηθεί η κατάθεση του, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον προκύπτει νέα ποινική υπόθεση. Επίσης για κατάθεση, αναμένεται να κληθεί και ο Αντρέας Μιχαηλίδης.

Στο μεταξύ, χθες (18/02) ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου Αστυνομίας πήγαν στα γραφεία του ΚΟΑ, με την Αστυνομία να ενημερώνει ότι έγινε για τη λήψη κατάθεσης από αρμόδιο λειτουργό στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας που αφορά το δελτίο υγείας του Ουζόχο.

Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, σε διευκρίνιση ανέφερε περαιτέρω πως η λήψη κατάθεσης δεν σχετίζεται με πρόσφατη επιστολή ομάδας στην Αστυνομία. Διευκρίνισε ακόμη ότι έχουν δοθεί οδηγίες για διερεύνηση των όσων αναφέρονται στην επιστολή.

 

Δειτε Επισης

Σειρήνες από Ελλάδα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας για Γερεμέγεφ
Ανακοίνωσε τερματοφύλακα η ΑΕΚ
Ανοιχτή επιστολή μελών της Ανόρθωσης προς Πουλλαΐδη και διοίκηση
Ήττα Εθνικής Γυναικών με 2-0 από ομάδα Γεωργίας στα προκριματικά του EURO 2025
Βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Αυγουστή
Επίσημα κάτοικος Λάρνακας ο Εκπολό-Η ανακοίνωση του deal
Καλοβλέπει Ευαγόρα Αντωνίου για τη γραμμή κρούσης ο ΑΠΟΕΛ
Διατεθειμένη να πληρώσει ένα εκατομμύριο στην Πίζα για τον Ρους η Πάφος
Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Κορακάκη η ΑΕΛ
«Απ’ όσα ονόματα έχουν βγει, μηδέν παίκτες μας ενδιαφέρουν, δεν αποτελεί ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ ο Γουίλερ»