«Κλίμα τρομοκρατίας στην Κύπρο - Χτύπησαν βάναυσα τους φίλαθλους της ομάδας»

Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη η ΑΠΕΠ μετά από τον αγώνα με την Ομόνοια Ψευδά για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Γ' και επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ, κάνοντας λόγο για «κλίμα τρομοκρατίας». 

Η ανακοίνωση:

«ΕΛΕΟΣ!!!

Σήμερα (σ.σ χθες) η ομάδα μας αγωνίστηκε με την ομάδα της Ομόνοιας Ψευδά, για τον θεσμό του κυπέλλου Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, σε μονό αγώνα για μια θέση στα ημιτελικά, στο Κοινοτικό Στάδιο Κυπερούντας.

Εμείς υποδεχθήκαμε την αντίπαλο ομάδα με όλο το σέβας προς αυτούς. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας, παρόλα τα εμπόδια που βρήκε κατα την διάρκεια του παιχνιδιού, με μια παλλικαρίσια εμφάνιση, δύο δοκάρια, τρεις κλασσικές ευκαιρίες και ένα κακώς ακυρωθέν γκόλ, βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η ομάδα αντέδρασε, ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2 και στο 87ο λεπτό απο αντιαθλητική ενέργεια αντίπαλου ποδοσφαιριστή, αποκόπηκε καθαρή ευκαιρία για επίτευξη του 3-2. Δυστυχώς στο 94ο λεπτό με αυτογκόλ χάσαμε τον αγώνα και την πρόκριση.

Συγχαρητήρια στο συμβούλιο και στον κόσμο της αντιπάλου, αφού κατάφεραν 100 άτομα να τα βάλουν με τους 10 ηρωικούς φιλάθλους της ΑΠΕΠ και να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας βρίζοντας ασύστολα τον προπονητή, τους παίκτες μας και την διαιτησία. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κτυπήσουν βάναυσα τους 2 από τους 10 μας φιλάθλους και αυτή την στιγμή ένα μέλος του σωματείου να βρίσκεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Επίσης να σημειώσουμε ότι έγιναν αρκετές ζημιές στο χώρο της καντίνας του γηπέδου.

Συνεχίζουμε δυνατά και είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας και την προπονητική ομάδα και δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους, όσα εμπόδια και να βρούμε μπροστά μας».

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό