Από τα «μπλε» στα «πράσινα», αρχίζει άμεσα δουλειά...

Η Ομόνοια ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Σίμο Ταραπουλούζη στη θέση του διευθυντή στο τμήμα σκάουτινγκ.

Ο κ. Ταραπουλούζης έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα στο χώρο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Είχε εργαστεί σε Ανόρθωση, Απόλλωνα και Εθνική Κύπρου.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνουμε την πρόσληψη του κ. Σίμου Ταραπουλούζη στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Σκάουτινγκ. 

Ο κ. Ταραπουλούζης έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα στο χώρο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Είχε εργαστεί σε Ανόρθωση, Απόλλωνα και Εθνική Κύπρου. 

Θα έχει υπό την ευθύνη του την οργάνωση και λειτουργία του Τμήματος Σκάουτινγκ και θα συμμετέχει στην ομάδα προγραμματισμού».

Δειτε Επισης

«Ίσως να είναι κακό που είναι κουμπάρος μου ο Κούμας, όταν κάθεσαι σε μια καρέκλα δεν είναι μόνο για να τη γεμώνεις»
Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες των ημιτελικών του κυπέλλου
Εμπάργκο μεταγραφών στον ΑΠΟΕΛ-Ανοιχτές 19 υποθέσεις για κυπριακές ομάδες
Αντωνίου: Αν έρθει συμφωνία με την εταιρεία από την Αγγλία, ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε άλλο επίπεδο
Καρσέδο: O κόσμος της Πάφου ξύπνησε, υπήρχε η αίσθηση πως ήταν κάπως ξεχασμένοι
Νίκες για Ένωση και Καρμιώτισσα, κρίνεται στο φινάλε ο υποβιβασμός
Στις 18 Μαΐου η στέψη της Πρωταθλήτριας Πάφου FC
Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»