Πρόβλημα στην καρδία ο Ορλάντι - Τέλος η ποδοσφαιρική του καριέρα

Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο ο πρώην παίκτης ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης, Αντρέα Ορλάντι, αφού διαγνώσθηκε με πρόβλημα στην καρδία, κάτι που τον αναγκάζει να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 34 ετών.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Βίρτους Εντέλλα, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας. Ο ίδιος μέσα από δηλώσεις του ευχαρίστησε το σύλλογο της Ιταλίας, αποκαλύπτοντας παράλληλα το πρόβλημα υγείας το οποίο δεν τον αφήνει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. 

Οι δηλώσεις του παίκτη:

«Ένιωθα ότι ερχόταν το τέλος αλλά μέχρι να γίνουν επίσημα τα αποτελέσματα των εξετάσεων είχα μια κρυφή ελπίδα. Δυστυχώς δεν είναι ασφαλές για μένα να συνεχίσω να αγωνίζομαι και τα νέα από τον γιατρό δεν ήταν καλά. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος και ευγνώμων στο ιατρικό επιτελείο για το πόσο γρήγορα διαχειρίστηκαν την κατάσταση μου. Θα μπορούσα να επιχειρήσω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, αλλά στα 34 μου θα ήταν πολύ επικίνδυνο και ηλίθιο. Πρέπει να κοιτάξω πλέον το μέλλον μου πέρα από το ποδόσφαιρο».

«Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να πεθάνω κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, οπότε η φωτεινή πλευρά είναι ότι ακόμα είμαι εδώ με τα παιδιά μου και την γυναίκα μου απολαμβάνοντας την ζωή και το παιχνίδι που αγαπώ. Είναι ακόμη πολύ γρήγορα και δεν σχεδίασα το επόμενο βήμα μου. Για τώρα, θα απολαύσω για λίγο την υπέροχη μου οικογένεια».

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά