Η αστρονομική ετήσια αμοιβή του Μάγκλιτσα στην Κίνα

Αστρονομικό-τουλάχιστον για τα κυπριακά δεδομένα- είναι το ποσό με το οποίο θα αμείβεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Άντον Μάγκλιτσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κροατικής ιστοσελίδας «sportske.jutarnji.hr» ο πρώην επιθετικός των γαλάζιων θα πάρει 750 χιλιάδες για κάθε χρόνο μετά το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Γκουινζού Χεφχένγκ στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Εάν και εφόσον ευσταθεί το συγκεκριμένο ποσό, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε χρήματα μπορούσε να του παρέχει κάποια κυπριακή ομάδα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι: «Ο Άντον Μάγκλιτσα απέκτησε την ελευθέρα του, έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του για να μετακομίσει στην Κίνα. Ο Κροάτης έχει ήδη υπογράψει και θα λαμβάνει ένα ποσό κοντά στις 750 χιλιάδες το χρόνο».

Δειτε Επισης

Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»
Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την F8 Sports ο ΑΠΟΕΛ-Παρουσιάζεται το πλάνο στη Γενική Συνέλευση
Επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά από πέντε χρόνια ο Γουίλερ
Επέστρεψε στην Εστεγκλάλ εν μέσω πολέμου ο Σα Πίντο
Επίσημα πρόεδρος της ΚΟΠ ο Λοϊζίδης-Παρουσίασε το πλάνο του και έστειλε μήνυμα για νέα εποχή
Η τοποθέτηση του Φράγκου για την αναγνώριση των τίτλων-«Βλέπω τεράστια ένταση και μίσος»
Στην παρουσία UEFΑ και FIFA η εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ για ανακήρυξη του Λοΐζιδη στην προεδρία
Η Ανόρθωση ξεκαθαρίζει για το εμπάργκο μεταγραφών
Πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας στην Κυπερούντα και οι δηλώσεις Μπεργκ
Οι ημερομηνίες των αγώνων Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πάφος FC