«Γιατί ρε φίλε είχες πει στον Μπλάζιτς… το αντιστρέφουμε: Γιατί ρε Χρήστο

Μία άτυχη στιγμή, ένα δευτερόλεπτο είναι ικανό να ανατρέψει τα πάντα. Ο Χρήστος Γαβριήλ έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε περιοχή των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Ο άτυχος νεαρός, που έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και έφερε εσωτερική αιμορραγία, συνέπεια του τροχαίου ατυχήματος.
 
Ο θάνατος του 27χρονους σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και στις τάξεις της μεγάλης του αγάπης, της Ανόρθωσης. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν και οπαδοί διάφορων άλλων, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χωράει ο οπαδισμός.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος για τον Χρίστο… Επέστρεφε στην οικία του, αλλά η μοίρα του έστησε καρτέρι


Ο Χρήστος Γαβριήλ, από το Δασάκι της Άχνας, ήταν πιστός οπαδός της ομάδας της Αμμοχώστου. «Υπήρξε πιστός οπαδός της ομάδας μας και μαχητής της ιδέας της Ανόρθωσης» αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση της «Κυρίας».
 
Τα έχωσε στον Μπλάζιτς
O Xρήστος Γαβριήλ ήταν από τους οπαδούς που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να ζητήσουν εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές για την ντροπιαστική εμφάνιση και τον αποκλεισμό από την Ντίλαν Γκόρι τον Αύγουστο του 2012. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» την ώρα που τα έχωνε στον τότε τερματοφύλακα της ομάδας, Σέρτζιαν Μπλάζιτς.
 
«Γιατί ρε φίλε" είχες πει του τερματοφύλακα Μπλάζιτς τότε. Σου το αντιστρέφουμε και σε ρωτούμε "Γιατί ρε Χρήστο;» αναφέρει σε ποστάρισμα του τμήματος δρομέων της Ανόρθωσης.
 

 
Η ιστορία είχε ως εξής: Στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ επικράτησε εκτός έδρας 1-0 της Ντίλα Γκόρι (69’ Οκκάς), αλλά οι Γεωργιανοί είχαν πληρωμένη απάντηση στο δεύτερο παιχνίδι. Βατσάτζε (54’, 80’) και Σαλουκβάτζε (78’) έστησαν πάρτι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο 100ο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ανόρθωσης.
 
Στο 84’ οπαδοί της ομάδας της Αμμοχώστου μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι διακόπηκε. Αποτέλεσμα η Ανόρθωση να τιμωρηθεί με τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, ποινή που κουβαλάει μέχρι σήμερα.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό