Η ανάλυση Σκαπούλλη γιατί έπρεπε να ακυρωθεί το τέρμα του Απόλλωνα

Τη διαιτησία του Τιμόθεου Χριστοφή στο ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ σχολίασε στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ ο αναλυτής φάσεων, Χρίστος Σκαπούλλης.
 
Οι επίμαχες φάσεις:
16’ – (Για ένα σπρώξιμο του Ντόσσα Τζούνιορ) O παίκτης είχε κίτρινη. Αυτό δεν είναι για κίτρινη. Οι διαιτητές διδάσκονται να είναι γεμάτη. Δεν πήγε με ταχύτητα.
22’ – Αυτό το γκολ έπρεπε αυτό το τέρμα να ακυρωθεί. Ο κανονισμός λέει ότι οι παίκτες που είναι οφσάιντ στερούν την οπτική του τερματοφύλακα, όμως η UEFA για να απλοποιήσει τη φάση, έδωσε οδηγίες όταν ο παίκτης είναι στο μισό μέρος της μικρής περιοχής τότε είναι οφσάιντ ανεξάρτητα εάν επηρέαζε την οπτική του τερματοφύλακα.
54΄ - Κίτρινη στον Σακέτι. Το πόδι του παίκτη είναι στο έδαφος, δεν είναι με ταχύτητα. Δεν έχει πρόθεση, είναι αυστηρή η κίτρινη. Καλύπτεται να δώσει φάουλ, όχι κίτρινη.
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας