Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η απάντηση Ανδρέα Μιχαηλίδη στην επιθυμία της Ομόνοιας για το Μακάρειο

  14/03/2019 12:54
Η απάντηση Ανδρέα Μιχαηλίδη στην επιθυμία της Ομόνοιας για το Μακάρειο
«Δεν υπάρχει λόγος για να κρύψω κάτι – Τα βήματα αν γίνει επίσημη η επιθυμία των πρασίνων για το στάδιο της πρωτεύουσας»

Η απάντηση Ανδρέα Μιχαηλίδη στην επιθυμία της Ομόνοιας για το Μακάρειο

  14/03/2019 12:54
Τη θέση του ΚΟΑ σε σχέση με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σχετικά με ενδιαφέρον της Ομόνοιας για να χρησιμοποιήσει το Μακάρειο ως έδρα του έδωσε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο διοικητικός ηγέτης του Οργανισμού επεσήμανε ότι πράγματι το ζήτημα αυτό συζητήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση με τον πρόεδρο των πρασίνων, Σταύρο Παπασταύρου, όμως σημείωσε ότι δεν ήρθε επίσημη πρόταση από την ομάδα της Λευκωσίας.

«Συζητήσαμε αρκετά θέματα, τα οποία δεν δημοσιοποιήθηκαν για διάφορους λόγους. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό, δεν υπάρχει λόγος για να κρύψω κάτι. Έγινε κάποια βολιδοσκόπηση. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτή η πιθανότητα. Ανταλλάξαμε απόψεις, δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό. Δεν ήρθε κάποια επίσημη αντίδραση. Για το σκεπτικό τους πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους» ανάφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι στο γήπεδο της Λευκωσίας αγωνίζονται οι Ολυμπιακός. Δόξα, Ηρακλής Γερολλάκου, Εθνικός Άσσιας και Διγενής Μόρφου. «Αυτό σημαίνει μία επιβάρυνση του χορτοτάπητα. Ο οργανισμός προτίθεται για να γίνει η συντήρηση και των κερκίδων και άλλων χώρων. Δεν θα το αναβαθμίσουμε με την πλήρη έννοια της λέξης, αλλά να το συντηρήσουμε» σημείωσε σχετικά με τις σκέψεις για βελτίωση του χώρου του Μακαρείου – που δεν αφορούν φυσικά την Ομόνοια.

Σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσει ο ΚΟΑ ενδεχόμενη πρόταση της Ομόνοιας απάντησε: «Εάν γίνει επίσημη πρόταση από την Ομόνοια, θα συζητηθεί από τον οργανισμό και να το εξετάσουμε. Θα πρέπει να γίνει σοβαρή μελέτη».

Όσον αφορά τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, εφόσον κατατεθεί επίσημο αίτημα είπε: «Πρέπει να έρθει το επίσημο αίτημα και έπειτα η επιτροπή να κάνει μελέτη και να μας κάνει μία εισήγηση. Θα έχουμε την εισήγηση και το συμβούλιο θα βγάλει απόφαση».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας