Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

O ΑΠΟΕΛ... γλίτωσε νέα φυγή του Τάμαρι

  14/03/2019 15:47
O ΑΠΟΕΛ... γλίτωσε νέα φυγή του Τάμαρι
O Iορδανός εξτρέμ δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας

O ΑΠΟΕΛ... γλίτωσε νέα φυγή του Τάμαρι

  14/03/2019 15:47
Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/03) η κλήση της Εθνικής Ιορδανίας για την προετοιμασία που θα γίνει στο Ιράκ από τις 16 Μαρτίου μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Μούσα Αλ Τάμαρι ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες της Ιορδανίας στο πρόσφατο Ασιατικό κύπελλο.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ιορδανίας επιλέχθηκε να μην κληθούν «εξέχοντες παίκτες», όπως αναφέρονται χαρακτηριστικά, όπως ο Μούσα Αλ Τάμαρι, αφού σκοπός είναι να δοκιμαστούν νέοι παίκτες.
 

Η απόφαση πάρθηκε σε συνεννόηση με την Ολυμπιακή ομάδα της Ιορδανίας.

Οι διεθνείς της Ιορδανίας θα πρέπει να μαζευτούν στις 17 Μαρτίου για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα ταξιδέψουν στο Ιράκ.

Ως γνωστό, στη συγκεκριμένη ημερομηνία ο ΑΠΟΕΛ θα έχει σημαντικό αγώνα στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα που ενδεχομένως να κρίνει πολλά στη μάχη του πρωταθλήματος και ο Μούσα Αλ Τάμαρι κρίνεται ως σημαντική.
 
Ο Ιορδανός εξτρέμ δεν βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα από την ημέρα που επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ μετά τη συμμετοχή του στο Ασιατικό κύπελλο, και στην ομάδα της Λευκωσίας ευελπιστούν σύντομα να βρει ξανά τον καλό εαυτό του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας