Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η πρώτη αντίδραση της PrimeTel για την Ομόνοια!

  14/03/2019 19:11
Η πρώτη αντίδραση της PrimeTel για την Ομόνοια!

Η πρώτη αντίδραση της PrimeTel για την Ομόνοια!

  14/03/2019 19:11
Μετά το δεύτερο... κύμα δημοσιευμάτων για τις προθέσεις της Ομόνοιας αναφορικά με την τήρηση του συμβολαίου της με την PrimeTel (σ.σ. αρχίζει από το 2019 και εκτείνεται έως το 2024), η συνδρομητική πλατφόρμα πήρε για πρώτη φορά θέση στο ζήτημα με επίσημη ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Ομόνοια: Πιθανή διακοπή συνεργασίας με Primetel!

Αναλυτικά το περιεχόμενό της:
Η PrimeTel, με αφορμή το περιεχόμενο πρόσφατων δημοσιευμάτων σε Μ.Μ.Ε αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ομόνοιας για την περίοδο 2019-2024, επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Η PrimeTel επιθυμεί να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, ότι το περιεχόμενο συγκεκριμένων σημερινών δημοσιευμάτων είναι παραπλανητικό και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στη βάση δεσμευτικής συμφωνίας μεταξύ των μερών, την οποία η PrimeTel τηρεί ευλαβικά, η PrimeTel κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα αναμετάδοσης των εντός έδρας ποδοσφαιρικών αγώνων της Ομόνοιας Λευκωσίας μέχρι και το 2024. Η εταιρία στηρίζει έμπρακτα την ομάδα της Ομόνοιας από το 2013 και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, παραμένοντας πιστή στη δέσμευση που έχει αναλάβει.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας