Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ανόρθωση: Έβγαλε το πρώτο... αγκάθι!

  14/03/2019 20:10
Ανόρθωση: Έβγαλε το πρώτο... αγκάθι!

Ανόρθωση: Έβγαλε το πρώτο... αγκάθι!

  14/03/2019 20:10
Τόσο η πορεία της ομάδας στη β' φάση του πρωταθλήματος όσο και ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου είναι αυτή τη στιγμή δευτερεύουσας σημασίας ζητήματα για τη διοίκηση της Ανόρθωσης που έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμο για το κλείσιμο όσων οικονομικών μετώπων απαιτείται, προκειμένου ο σύλλογος να περάσει τα κριτήρια Μαρτίου.

Μεταξύ αυτών των μετώπων είναι και του Μάριο Φελγκέιρας, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Σφόδρα ενοχλημένος από τη συμπεριφορά και την αντιμετώπιση της προηγούμενης διοίκησης ο Πορτογάλος κινήθηκε για τη διεκδίκηση του υπολοίπου του συμβολαίου του, ωστόσο φαίνεται πως βρέθηκε η φόρμουλα, προκειμένου να μην προχωρήσει με την προσφυγή στη FIFA.

Η συμφωνία προβλέπει ότι η Ανόρθωση θα καταβάλλει άμεσα μέρος των οφειλομένων και το υπόλοιπο θα εξοφληθεί με δόσεις. Με αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος της Αμμοχώστου αντιμετωπίζει μ' επιτυχία ένα από τα πολλά αγκάθια που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα φέρνοντάς τον σε δυσχερή θέση.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας